Vårda din träbåt - Handbok: renovering och underhåll (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2017-03-15
Upplaga
1
Förlag
Jure Förlag
Dimensioner
195 x 145 x 20 mm
Vikt
461 g
SAB
Prc
ISBN
9789172236509
Vårda din träbåt - Handbok: renovering och underhåll (häftad)

Vårda din träbåt - Handbok: renovering och underhåll

(1 röst)
Häftad Svenska, 2017-03-15
219
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Till för någon generation sedan var det allmänt känt bland båtfolk hur man vårdar sin träbåt. I dag är kunskapen om hur man byter ett bord, dukar om ett däck, eller blandar sina egna linoljefärger och sin egen mönja förbehållen ett fåtal entusiaster.

Vårda din träbåt ger ledning och hjälp vid köp av träbåt till dess att det är dags att ge henne "ett andra liv". Boken integrerar traditionella och moderna metoder som en normalhändig amatör kan använda. Här behandlas ingående ämnen såsom underhåll, renovering, ytbehandlingsmaterial, tätningsmedel, limning och epoxyrenovering, allt tydligt illustrerat med ett stort antal skisser.

Björn Peter Behrens är föreläsare, författare och frilansjournalist inom ämnesområdena båtar och viner. Han har länge verkat som skadeinspektör och som konsult vid nybyggnation och renovering av båtar. I början av åttiotalet lanserade Björn Peter Behrens det så kallade West-systemet i Sverige. Han har också skrivit handboken Vårda din träbåt och för närvarande arbetar han med en ny bok om grekiskt vin. Den skall ersätta den förra, som kom ut för snart tjugo år sedan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vårda din träbåt - Handbok: renovering och underhåll
  2. +
  3. Vårda din plastbåt - Handbok: Renovering och underhåll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vårda din plastbåt - Handbok: Renovering och un... av Björn Peter Behrens (häftad).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn Peter Behrens

Bloggat om Vårda din träbåt - Handbok: renovering oc...