Sjötrafikföreskrifter m.m. 2021 - Internationella sjövägsreglerna (COLREG) samt nationella författningar om sjötrafik med kommentarer av Hugo Tiberg och Mattias Widlund (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Sjöfartens handböcker
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2021-05-18
Förlag
Jure Förlag
SAB
Oeadb
ISBN
9789172238374
Sjötrafikföreskrifter m.m. 2021 - Internationella sjövägsreglerna (COLREG) samt nationella författningar om sjötrafik med kommentarer av Hugo Tiberg och Mattias Widlund (häftad)

Sjötrafikföreskrifter m.m. 2021 - Internationella sjövägsreglerna (COLREG) samt nationella författningar om sjötrafik med kommentarer av Hugo Tiberg och Mattias Widlund

Häftad Svenska, 2021-05-18
170
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sjötrafikföreskrifter m.m. 2021 innehåller de Internationella sjövägsreglerna (COLREG), svenska föreskrifter om sjövägsregler och andra relevanta författningar med kommentarer om bl.a. hur dessa regler tolkas av domstolarna. Dessutom återges information om utmärkning och sjövägmärken m.m.

Syftet med boken är att tillhandahålla aktuella lydelser av föreskrifter som är av grundläggande betydelse för trafik med både skepp och båtar, såväl i kommersiell trafik som i nöjesfart.

Publikationens första sjutton upplagor utgavs av Sjöfartsverket innan Jure förlag övertog utgivningen 2010. Denna, den tjugoandra upplagan, är uppdaterad t.o.m. 1 april 2021.

Kommentarerna har skrivits av professor Hugo Tiberg och advokat Mattias Widlund.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sjötrafikföreskrifter m.m. 2021 - Internationella sjövägsreglerna (COLREG) samt nationella författningar om sjötrafik med kommentarer av Hugo Tiberg och Mattias Widlund
  2. +
  3. Skadeståndslagen : En kommentar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skadeståndslagen : En kommentar av Bertil Bengtsson, Erland Strömbäck (inbunden).

Köp båda 2 för 1442 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna