De vackraste idioterna i världen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2021-01-01
Förlag
Opal
SAB
uHc
ISBN
9789172262454
De vackraste idioterna i världen (inbunden)

De vackraste idioterna i världen

Inbunden Svenska, 2021-01-01
129
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Anette Eggerts ungdomsroman präglas mycket av vänskap och lojalitet till både vänner och familj. Man kan lätt känna igen sig i Marits inre dialoger och hur hon brottas med vad som är rätt och fel när gränserna inte alltid är så tydliga.

Frank Olsson är ingen man pratar med. Han är en idiot som ger smeknamn till tjejer och sårar ens kompisar. Samtidigt påverkas Marit av diskussioner och ögonspel hemma. Hon vill inte hålla med sin mamma som gör allt för att hennes pappa ska förstå hans roll i jämställdhetsfrågan. Hon vill visa sin pappa att hon är på hans sida. Men vad vill hon egentligen? Marit slits mellan mamman som ändå har rätt och rädslan för att pappan snart kanske tröttnar. När Marit ser på Frank hör hon inget annat än hennes mammas föreläsningar vid matbordet, han passar inte in där heller. Ändå kan hon inte låta bli att prata med honom när han kommer fram till just henne

Snart har Frank byggt upp en annan bild av sig själv som inte stämmer överens med Marits. En bild som hon har svårt att acceptera. Kan hon lita på honom eller spelar han bara?
Visa hela texten

Fler böcker av Anette Eggert

Bloggat om De vackraste idioterna i världen