Slipa snacket : en handbok i retorik (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2022-03-24
Förlag
Opal
Illustratör/Fotograf
Mia Nilsson
Dimensioner
240 x 167 x 11 mm
Vikt
326 g
SAB
uF.063
ISBN
9789172264823
Slipa snacket : en handbok i retorik (inbunden)

Slipa snacket : en handbok i retorik

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-03-24
169
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Blir du svimfärdig av blotta tanken på att behöva ställa dig framför en grupp och prata eller på annat sätt göra din röst hörd? Eller tycker du att det här med att pladdra inför andra inte är så farligt? Oavsett är det här en bok för dig. För det finns faktiskt motgift mot den där rädslan som dunsar ner i magen när det är dags. Och man kan alltid slipa snackarförmågan!

Ellinor Ledger har skrivit en överlevnadsguide i hur man slipar snacket. Det spelar ingen roll om du ska hålla tal för tusen personer eller övertyga en vuxen om att få vara ute längre med kompisarna i den här boken finns råd för alla situationer. Boken går dessutom tillbaka till snackandets rötter och ger en gedigen bakgrund till den storslagna konsten att göra sin röst hörd allt uppblandat med Mia Nilssons fantastiska illustrationer och en stor portion humor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Slipa snacket : en handbok i retorik
 2. +
 3. Djur som uppfinnare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Djur som uppfinnare av Christiane Dorion (inbunden).

Köp båda 2 för 304 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Slipa snacket : en handbok i retorik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok för lärare och alla andra i retorik
  Magnus Bäcklund, 4 juli 2022

  Den här boken är så enkelt formulerad samtidigt som den är mycket användbar. Som lärare är det en fröjd att se ett så lyckat pedagogiskt verktyg och en faktiskt utmärkt utgångspunkt för att träna talkonst inför en publik. Därmed inte sagt att den på något sätt bara hör hemma i ett klassrum. Varje aspirerande talare har en ovärderlig manual och en van talare kan plocka upp tips som bara gör saken bättre.

  Vill du öva talkonst och faktiskt bli bättre: Köp den.

Visa alla 1 recensioner