Rensa i röran med feng shui : det enkla sättet att skapa ordning och harmoni i ditt hem (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2005-11-01
Förlag
Månpocket
Översättare
Eva Trägårdh
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Clear your clutter with feng shui
Dimensioner
180 x 112 x 22 mm
Vikt
140 g
SAB
Qcb,Bl
ISBN
9789172320147
Rensa i röran med feng shui : det enkla sättet att skapa ordning och harmoni i ditt hem (pocket)

Rensa i röran med feng shui : det enkla sättet att skapa ordning och harmoni i ditt hem

(12 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket Svenska, 2005-11-01

Slutsåld

Handbok där författaren söker inspirera och ge råd om hur man med hjälp av feng shui kan skapa ordning och harmoni i sitt hem. Om att rensa i röran och bereda plats för positiv energi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Rensa i röran med feng shui : det enkla sättet att skapa ordning och harmoni i ditt hem. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Verkligen inspirerande och tillämpbar bok. Jag brukar...
  Elvan, 4 juli 2013

  Verkligen inspirerande och tillämpbar bok. Jag brukar inte ta till mig den här kategorin av själv-hjälpsböcker, särskilt inte amerikansk sådan. Men den här boken är verkligen värd att läsa! Särskilt om man har det lite (eller mycket...) rörigt hemma, har svårt att göra sig av med gamla prylar, skaffar för mycket saker, har det lite rörigt i sin tillvaro. Kingston erbjuder helhetsperspektiv på hur ens inre och yttre tillvaro hänger ihop. Jag bryr mig inte om hennes andliga förankring i feng sh... Läs hela recensionen

 2. Riktigt bra!
  A-J, 17 juli 2011

  Även om den blev lite underlig i slutet, var det en inspirerande bok, och man får sig en tankeställare över hur mycket skräp man har hemma! Roligt skrivet, väldigt läsvärt!

 3. !!!!!!!!!!!!!!!
  A, 23 maj 2011

  Gud vad tacksam jag är för den här boken, som någon beskrev här känns det nu som att ett ok har lyfts från mina axlar. Jag har nu under en hel vecka rensat i olika vrår i lägenheten. Trodde ALDRIG att det skulle finnas så mycket skräp som bara låg här och...skräpade. Det känns obeskrivligt befriande nu. Jag riktigt känner att energi har frigjorts ! Jag känner mig gladare. jag har haft en långdragen depression. Det här har verkligen (på något konstigt vis) hjälpt mig framåt. Rekommenderar VERK... Läs hela recensionen

 4. Ger peppen!
  Hanna, 9 mars 2011

  Den här boken gjorde mig otroligt pepp på att bara rensa ut allt och ta tag i stöket hemma. Jag gav sedan bort boken och den har gett samma resultat där! Nu ska jag beställa första boken hon skrev eftersom den här boken inte går in i detalj hur man inreder med feng shui. Det ska bli kulkulkul!

 5. superbra!
  linn, 26 mars 2008

  Jag har läst den här boken flera gånger, och den har även vandrat genom hela min släkt + arbetskamrater...
  Den visar hur oreda och onödiga grejer i ditt hem skapar problem, varför det är dumt att samla på sig skräp och köpa hem saker man inte behöver, samt ger mycket bra tips om hur man ska städa och rensa hemma! Efter att ha läst denna blev det fint hemma hos mig, och plötsligt rensade hela släkten och jobbet hemma! I en tid då man konsumerar allt mer, och shoppar hem junk man egentligen inte vill ha, behöver man den här boken.

 6. Du kommer igång!!!
  Jenny, 21 januari 2008

  Den här boken fick verkligen mig och min man att ta tag i saker. En riktig inspirations-kick! Läs hela och sluka den med hull och hår eller läs och välj ut det du tycker är bäst. Hur du än gör är det en bok som berör dig på ett eller annat sätt! LÄS DEN!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Karen Kingston

Övrig information

Rensa i röran och förändra ditt liv. Här får du inspiration att röja och rensa som aldrig förr. Att gå igenom lådor, garderober, bokhyllor, vinds- och källarutrymmen, lägga i olika högar beroende på vad som ska hända med sakerna, skänka bort, sälja på loppmarknader, annonsera.

När du städar och röjer ut befriar du dig samtidigt från negativa känslor och bereder plats för ny och positiv energi. Karen Kingston har många års erfarenhet av att arbeta med feng shui och hon förklarar hur alla onödiga saker vi har i våra hem får energin där att stagnera. I den här boken ger hon handfasta råd och många inspirerande exempel på hur andra har gjort - och vilka omvälvande resultat de har uppnått.