Uppdrag: familj (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
332
Utgivningsdatum
2006-03-01
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Salmson, Karin (red.)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
60 g
SAB
Oac-c
ISBN
9789172320307
Uppdrag: familj (pocket)

Uppdrag: familj

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2006-03-01

Slutsåld

Författarna skriver om barn och föräldraskap efter den första spädbarnstiden. T.ex. om kampen för att behålla kärleken och jämställdheten i en relation sedan barnen kommit, om kris och separation, hur man blir en bra plastpappa och om att nästan stressa ihjäl sig mellan arbete och dagishämtningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Uppdrag: familj. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ett måste
    /Anna, 5 maj 2011

    Jag hittade denna bok av en slump, en blev glatt överraskad! Jag skrattade högt flera gånger. Läste högt för min man, vänner och familj. Jag tycker är ett måste för alla som har barn. Att läsa om andras kamp, problem och lösningar tar bort en hel del dåligt samvete som man alltid samlar på sig när man har barn. Läs den och skratta! Ge bort den i present!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Uppdrag: familj

Övrig information

Det här är boken om hur familjen fungerar och mår idag. Ett barn är fött och därmed är också en familj född, hur den än må vara sammansatt. Uppdrag mamma och uppdrag pappa rullar vidare. Barnen blir större, får syskon, börjar på dagis. Föräldrar älskar och bråkar, skiljs, hittar en ny eller fortsätter tillsammans. Yrkeslivet pockar på och vardagen rusar fram. Vi befinner oss mitt i den bergochdalbana som kallas föräldraskap.

Här finns utlämnande, egensinniga och ärliga berättelser om hur livet kan te sig när man lämnats ensam med en ettåring, när man inte orkar leka med sina barn längre, när man stressar ihjäl sig mellan arbete och dagishämtningar. Men också om hur man blir en bra plastpappa, hur kul det kan vara med en stor utvidgad familj, och om kampen för att behålla kärleken och jämställdheten i en relation efter barnen kommit.