Isodieten : gå ner ett kilo i veckan (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2010-07-16
Förlag
Månpocket
Dimensioner
178 x 110 x 9 mm
Vikt
94 g
SAB
Vmb
ISBN
9789172321953
Isodieten : gå ner ett kilo i veckan (pocket)

Isodieten : gå ner ett kilo i veckan

(18 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2010-07-16

Slutsåld

Isodieten är den nya, säkra och effektiva lågkolhydratdieten, framtagen av tre av Sveriges mest framstående näringsfysiologer: Kristina Andersson, Martin Brunnberg och Fredrik Paulún.

Isodieten bygger på de senaste forskningsrönen samt flera års praktisk erfarenhet från klienter på Paulúns Näringscenter. Den har en isokalorisk fördelning, det vill säga du äter lika stora delar av alla näringsämnen, vilket sätter fart på förbränningen. Men den är också unik för att den inte bara fokuserar på att dra ner på kolhydraterna. Den tar hänsyn till valet av fett och protein samt alla andra små - men livsviktiga - faktorer i maten så som vitaminer, mineraler, antioxidanter och fibrer. På så vis får man en optimal balans som ger viktminskning utan att tumma på hälsan. Till skillnad mot många andra dieter ger den långsiktiga resultat.

I boken presenteras ett 8-veckors komplett kostprogram, med frukost, lunch, middag och mellanmål. Man slipper hålla koll på olika faser och indexvärden eller räkna poäng och kalorier. Och framför allt: dieten gör att man håller sig mätt, belåten och full av energi! Det enda man behöver göra för att få kilona att rasa är att följa det färdiga programmet.

Som den första dieten i sitt slag är den dessutom helt glutenfri och passar ypperligt för personer med känsliga magar.

Boken innehåller även diverse listor som gör det lätt att göra smarta val på restaurangen, på middagsbjudningen, när man tvingas äta på stan och, sist men inte minst, när den välkända svackan och sötsuget kommer. Här finns listorna, recepten och tankesättet som gör det enkelt att gå ner ett kilo i veckan!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Isodieten : gå ner ett kilo i veckan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bra bok att få inspiration av om man vill pröva...
    Marita, 9 juli 2013

    En bra bok att få inspiration av om man vill pröva Isodieten. Många bra recept. Bra upplägg på flera veckors matsedel, frukost, lunch, middag.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna