Att möta förlossningssmärtan (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2010-10-08
Förlag
Månpocket
Dimensioner
176 x 109 x 20 mm
Vikt
180 g
SAB
Vgab
ISBN
9789172322042

Att möta förlossningssmärtan

(13 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2010-10-08

Slutsåld

De flesta som ska föda barn oroar sig för hur ont det ska göra. Om det går att behålla lugnet och kontrollen när förlossningen väl sätter igång. Eller tappar man fattningen av smärtan? Hur gör man för att få en så bra upplevelse som möjligt när bebisen ska se dagens ljus för allra första gången?
Barnmorskan Gudrun Abascal, känd från succéboken Att föda, går i sin nya bok på djupet när det gäller förlossningssmärtan. På sitt mycket personliga sätt förmedlar hon hur du kan hitta strategier för att hantera smärtan och värkarna som hjälper barnet att födas. Hon går grundligt igenom vad som händer i kroppen och hur smärtan påverkas av hur du hanterar och bedömer den. Du får också hjälp att hitta rätt i den uppsjö av alla förberedande kurser och träningsformer som finns.OBS! Cd medföljer inte pocketutgåvan. Istället finns samma material att ladda ner som en mp3-fil. Länk till denna fil finns i bokens förord.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Att möta förlossningssmärtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Undvik om du inte vill läsa om döda barn
  Linda, 17 november 2014

  Jag kom bara en ca 40 sidor in i boken innan Gudrun tycker det är rätt att peppa blivande föräldrar med en story om ett barn som dör i magen i vecka 38. Inte vad jag behövde som pepp inför min förlossning så jag har nu inte läst mer av den och lär inte göra det heller eftersom jag tog så fruktansvärt illa vid mig av den historien.

  Så om du precis som jag tycker att skräckhistorier inte är det du vill peppa med inför förlossningen. Skräckhistorier som dessutom tas upp i ett helt konst... Läs hela recensionen

 2. Flummig
  Ella, 14 augusti 2014

  Den här gillade jag inte alls. Jag har inte ens läst klart den eftersom jag mest tyckte den var flummig och rörig, får inget grepp om vad författaren vill säga eller vad syftet med boken är. Bortkastade pengar!

 3. Bra och utförlig info om allt som har med...
  Lumo, 8 januari 2014

  Bra och utförlig info om allt som har med förlossningssmärta att göra. Har fått svar på många frågor i den här boken!

 4. Mycket fakta och info om olika sätt att hantera...
  Maja, 20 november 2013

  Mycket fakta och info om olika sätt att hantera förlossningssmärta, vare sig man önskar föda utan smärtlindring eller med.
  Enda invändningen jag har är angående "skräckhistorier" som har med förlossningar att göra. Absolut nyttigt att vara medveten om att det inte alltid går som man tänkt sig, men det är skillnad på att ta upp komplikationer som kan uppstå och att ta upp rena mardrömsscenarion. Om man som gravid läser boken så har man alldeles säkert dessa farhågor i sig redan utan att b... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Gudrun Abascal