Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2010-11-05
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Crispin Ekström, Emilie (form)
Illustratör/Fotograf
Ralf Söderlind
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
190 g
SAB
Qcg
ISBN
9789172322103
Alla får ligga (pocket)

Alla får ligga

(32 röster)  |  Läs 7 recensioner
Pocket,  Svenska, 2010-11-05
79
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
168 tips om hur du får någon att gilla dig i alla situationer, från löneförhandling till hångel.

Att få någon att falla pladask handlar inte om att ha rutor på magen eller att se ut som en playboymodell; det handlar om social kompetens och att behärska de färdigheter och tekniker som styr all mänsklig interaktion. Med sina unika kunskaper i ickeverbal kommunikation, social manipulation och påverkan, har Henrik Fexeus listat 168 konkreta och praktiska tips, lika användbara vid löneförhandling som vid raggning.

Varje gång du träffar någon blir er relation bättre om du kan få dem att tycka om dig som person. Teknikerna för det är ofta de samma oavsett om det gäller ett viktigt möte på jobbet eller en snygging på krogen - det är du själv som väljer hur långt du vill gå. Den stora hemligheten handlar inte om slitna fraser och knep utan om inställning och attityd. Med mycket humor och glimt i ögat lär Henrik dig förmågor som inget silikon eller gymkort i världen kan konkurrera med.

Se boken som en god vän som diskret viskar förslag i örat när du blir rådvill. Som Henrik Fexeus själv skriver: "Ta med dig 3-5 tips varje gång du går utanför dörren och du kommer att få ett mer spännande liv än det någonsin varit tidigare!"
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Alla får ligga
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 279 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Alla får ligga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra, rolig och läsvärd
  Stina Hammarström, 2 februari 2022

  En rolig och lättläst bok som jag gillade skarpt.
  Många skratt och mycket som man känner igen.
  Värd att köpa

 2. Kul och lite av ett Uppvaknande
  Mikael Mattsson, 10 november 2020

  Tack ännu en gång Henrik
  Känner mig som en följare jag gör som du vill haha, men denna bok kombinerat med de andra blir bra
  och den lär lite nytt. Bjuder på en del tankar kanske titeln gör att janten på din axeln gör att du tvekar men jag gav den en chans och ångrar det inte.
  Du lär effektivt ut hur du når ditt intresses mål,
  Alla kan hitta sin kärlek om du gör på rätt sätt! Lär dig se vad en partner är ute efter.
  Vill du ha något långvarigt förhållande eller en flört p... Läs hela recensionen

 3. Helt ok
  klas Wagner, 22 november 2017

  Vid detta laget är jag lite fexeusskadad. Jag har läst det mesta som han har skrivit och även utvecklat egen teknik. Mitt intryck är att om man har läst "När du gör som jag säger" och att "läsa tankar". Då förstår man bättre vad denna bok handlar om. Det är i första hand inte en handbok i hur man raggar, men den går självklart att med framgång, använda till det. Den är en intressant inblick i hur vi fungerar undermedvetet. Trots att den bygger på mycket av det som finns i de två nämnda böcker... Läs hela recensionen

 4. Spännande info
  Alessio Marinovic, 3 september 2016

  Läste denna boken när den släpptes, Och tyckte den var väldigt kul och intressant. Bjöd på mycket småsaker man inte tänkte på annars. Boken är väldigt lättläst och håller samma standard som Henriks övriga böcker.

 5. Underhållande men tafatt
  22-åringen, 19 januari 2016

  Visst, boken va lite av en bladvändare men det är ju ingen raketforskning direkt som får läsaren att häpna.

  jag kanske inte skulle rekommendera boken som ett tips för att bli ett socialt geni, däremot skulle jag rekommendera den för att den är underhållande och tänkvärd!

 6. "Alla får ligga" så många gånger som jag skrattade och...
  glad o levande, 22 maj 2013

  "Alla får ligga" så många gånger som jag skrattade och nickade medhållande. En bok som verkligen tar fram sanningen i hur det är, saker att tänka på. Många träffande sanningar på ett humoristiskt sätt.

 7. Bra bok, bra tips
  Carl, 11 februari 2013

  Jag gillade denna boken. Den är lättläst och ger många bra och handfasta tips för ta kontakt med folk och göra ett bra första intryck. Mycket av det som står här kan man hitta i Henriks andra böcker också, innehållsmässigt gillade jag denna bäst då den är bra strukturerad och lagom tjock.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Henrik Fexeus