Egoboost! : Blondinbellas överlevnadsguide för unga tjejer (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2011-08-12
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
180 x 110 x 11 mm
Vikt
130 g
SAB
Dokb
ISBN
9789172322349
Vanliga sökord
blondinbella blondin bella
Egoboost! : Blondinbellas överlevnadsguide för unga tjejer (pocket)

Egoboost! : Blondinbellas överlevnadsguide för unga tjejer

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2011-08-12

Slutsåld

Boosta dig själv!

Blondinbella är en av Sveriges mest lästa bloggar någonsin, och nu tar dess skapare Isabella Löwengrip sitt positiva budskap vidare i en nära och äkta handbok för unga tjejer. Isabella är kompisen som ger goda råd, stöttar, peppar och tröstar. Att "boosta sitt ego" är livsviktigt, säger Isabella. Våga tro på dig själv och förstå att du är den viktigaste personen i ditt eget liv.

Utifrån egna erfarenheter och många exempel tar Isabella upp teman som vänskap, kärlek, svartsjuka och komplex. För första gången beskriver hon hur hon skapade sitt blogg-alter ego för att ta revansch på dem som mobbade henne på högstadiet.

Hon skriver självutlämnande om det jobbiga gymnasievalet, betygshetsen och alla andra krav som ställs på en tonåring. Sexuella övergrepp, ångest och ätstörningar är andra teman. Men Isabella skriver även om festerna, första förälskelsen och det stora problemet med ful rumpa i nya jeans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Egoboost! : Blondinbellas överlevnadsguide för unga tjejer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Peppande!
  Tova Bokugglan, 31 oktober 2011

  Isabella är helt annorlunda en jag trodde hon skulle vara (fast jag inte läser hennes blogg så hade jag en bild på hur jag trodde hon var). Detta är faktiskt en av de bästa "faktaböckerna jag läst!

  Jag tyckte den var peppande, rolig och förstod att "snygga kändisar" också har haft det svårt!

  Jag har också läst "Du äger" av Mia Törnblom som jag tycker vad bra att läsa innan "Egoboost". Egoboost är roligare och intressantare men ändå...

  Jag längtar mycket tills Blondinbellas andra bok kommer ut i Januari!

 2. Träffsäker handbok för tjejer!
  Läslusen, 21 augusti 2011

  Lättläst bok med mycket bra innehåll! Som ung tjej känner man igen sig i mycket av det Bella skriver, och boken är inte alls så ytlig som jag först trott. Boken innehåller konkreta tips på sätt att förändra de mönster man fastnat i och tips på hur man ska tänka/handla för att hantera situationer bättre.
  Tål att läsas av, kvinna som man, tjej som kille, i alla åldrar från yngre tonåren och uppåt.
  Ett tips från mig, vik gärna sidor du känner igen dig mycket i och markera de sidor med ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Isabella Löwengrip