Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2011-11-11
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
178 x 110 x 12 mm
Vikt
120 g
SAB
Dokb
ISBN
9789172322424

Det blir alltid som man tänkt sig : handbok i mental styrketräning

(24 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2011-11-11
89
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vad hade höjdhopparen Patrik Sjöberg gemensamt med Nelson Mandela? Vad förenar friidrottsstjärnan Carolina Klüft och Sarah Wägnert som berättade om missförhållandena på ett vårdhem? En sak är i alla fall säkert: de hade mental styrka.

Mental styrka, precis som fysisk styrka, är något man kan öva upp. Mental styrketräning innebär att stärka sina mentala muskler, att bli en spelare, inte bara en spelpjäs, på livets spelplan.

Mental styrka är att kunna kontrollera sitt inre sinnestillstånd, oavsett yttre omständigheter. Du behöver mental styrka när du står inför stora förändringar i livet, men det är också en tillgång i vardagliga situationer som när barnen bråkar i kassakön eller du ska på jobbintervju. Mentalt starka personer har förmågan att vända det negativa till något positivt och i stället hitta alternativa vägar och lösningar och de ser ovälkomna situationer som en möjlighet till personlig utveckling.

Olof Röhlander lär dig hur du blir bäst när det gäller. Du får tekniker för att öka din koncentrationsförmåga under tentan, tro mer på dig själv i arbetssituationer och öka din motivation att ta tag i disken hemma. Du får inspiration att sätta upp nya mål och övervinna svårigheter, du lär dig metoder för att våga ta emot beröm och skaka av dig kritik. Tuffa utmaningar blir inte längre något att undvika utan ett sätt att växa som människa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det blir alltid som man tänkt sig : handbok i mental styrketräning
 2. +
 3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det blir alltid som man tänkt sig : handbok i mental styrketräning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mental styrketräning
  Annie Söderberg, 5 januari 2015

  Riktigt bra bok!!
  Lättläst & bra övningar. Enkla att ha med sig i vardagen. Rekommenderar den varmt om man önskar jobba med mental styrketräning.

 2. Inspirerande och bra övningar för att öka...
  Bengtsson Alexandra, 15 maj 2013

  Inspirerande och bra övningar för att öka motivationen..Bra att boken är källkritisk och även ifrågasätter metoder och perspektiv vilket skiljer denna boken från många liknande. Vill läsa mer!

Visa alla 2 recensioner