Så här kan alla svenskar bli miljonärer : Reviderad och uppdaterad 2011 (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2011-07-21
Förlag
Månpocket
Dimensioner
178 x 110 x 11 mm
Vikt
100 g
SAB
Qci,Qaeca
ISBN
9789172322493
Så här kan alla svenskar bli miljonärer : Reviderad och uppdaterad 2011 (pocket)

Så här kan alla svenskar bli miljonärer : Reviderad och uppdaterad 2011

(34 röster)  |  Läs 8 recensioner
Pocket,  Svenska, 2011-07-21

Slutsåld

Hur blir man rik?

Per Håkan Börjesson rekommenderar i boken väldigt enkla principer.

Börja varje månad med att spara 10 % till dig själv.Ha lägre kostnader än intäkter varje månad.Köp aktier eller aktiefonder.Behåll innehaven.Var försiktig när du lyssnar på mäklare och rådgivare.Följ ovanstående principer och ha inte för bråttom så har du stora möjligheter att bygga upp en förmögenhet. I boken får du inspiration till att förbättra den ekonomiska situation som underlättar ditt dagliga liv. Den förklarar också hur finansbranschen tjänar pengar på att göra enkla saker komplexa. Vilket i sin tur är anledningen till att de tjänar stora pengar - på dig.Läs boken och bygg upp din egen kompetens så att du som läsare kan fatta egna beslut om hur man väljer rätt bland det stora utbudet av finansiella produkter. Boken är lätt att läsa ochenkel att förstå. Det svåra är att ha karaktären och följa råden.Alla svenskar kan faktiskt bli miljonärer!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Så här kan alla svenskar bli miljonärer : Reviderad och uppdaterad 2011. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra, lättläst om hur du skall starta ditt sparande
  Marcus Larsson, 7 januari 2016

  En mycket lättläst bok om hur du bygger upp vad många kallar en pengamaskin. Boken tar även upp tips på hur du undviker de vanligaste sparfällorna angående tex avgifter.

 2. Tekniskt sett korrekt men något vilseledande
  Simon (Linköping), 9 december 2015

  Tro inte att du kan läsa boken och bli miljonär på ett par år. Boken handlar mer om att det rent tekniskt sett är möjligt att bli miljonär, om du knappt äter något och sparar varenda mynt du kan och lägger allt på banken och gör smarta investeringar på rätt ställen. Rent tekniskt sett så ljuger inte boken, alla svenskar kan bli miljonärer, men bara om man lever ett drägligt liv tills man är 75, då kan du som pensionär sitta där och säga "kul att man är miljonär, tråkigt bara att jag aldrig kö... Läs hela recensionen

 3. Kanon rolig bok å lätt läst
  Mattias, 1 december 2015

  Finner denna bok väldigt intressant och den har fått mig att intressera mig ännu mer för aktier å fonder. något ja märke efter jag läste ut boken var att längst bak var det en ordlista som innehöll alla orden som man inte kände till när man läste boken. så man behöver inte vara orolig att man inte förstår.

  annars lättläst och pedagogiskt skriven.

 4. Riktigt bra för alla utan ett humm om sparande.
  Tito, 2 september 2015

  Fick mitt exemplar av denna bok för några år sedan och måste säga att den är helt suverän för de flesta medelsvenssons. Den är väldigt pedagogisk och lättläst för de vars största intresse inte är ekonomi. Den uppmuntrar till sparande på ett bra sätt och visar att det faktiskt inte krävs allt för mycket för att få en riktigt bra privatekonomi.

  Hamnade här då jag har för avsikt att köpa fler exemplar att ge bort till människor jag gillar, något som säger vad jag tycker om boken. Riktigt bra!

 5. Mycket bra bok!
  Anonym, 27 augusti 2014

  Väldigt läsvärd för den som vill ta tag i sin privatekonomi på allvar. Jag är ingen bokmal men denna boken var lättläst, förklarande och pedagogisk!

 6. Bra att vetabok
  Birgitta Henricson, 31 mars 2014

  Denna bok ville min son ha. Jag har beställt den till honom och har inte läst den. Men ska låna den sedan.

 7. Bekräftar och fyller på ett underbart tänkande kring...
  Lillemor Madeyski, 13 januari 2014

  Bekräftar och fyller på ett underbart tänkande kring ekonomi och det personliga förhållningssättet till att hantera ekonomin. Det ger en skarp insikt om framtida sparande.

 8. Så enkelt och handfast och bondförnuftigt! När man...
  Birgitta K, 9 september 2013

  Så enkelt och handfast och bondförnuftigt! När man läst Börjessons bok känns det som det bara är att sätta igång att lyda råden så är man på väg att bli miljonär. Bokstavligen talat berikande läsning!

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Per H Börjesson