Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
564
Utgivningsdatum
2012-03-09
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Cramby, Jonas (form)
Illustratör/Fotograf
Ralf Söderlind
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
500 g
ISBN
9789172322509
Konsten att få mentala superkrafter : Bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan) (pocket)

Konsten att få mentala superkrafter : Bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan)

(30 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2012-03-09
59
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Optimera dig självI tidigare böcker har Henrik Fexeus lärt oss allt om hur vi med medvetna och omedvetna signaler påverkar varandra. Nu riktar han för första gången blicken inåt mot våra egna hjärnor och vår egen förmåga. Vi har alla stor outnyttjad kapacitet, om det så gäller att bli superfokuserad, få ett bättre minne eller att nå sina drömmars mål. I boken lär du dig vidare att fatta bättre beslut, läsa snabbare, kontrollera stress och nervositet, hitta harmonin, glädjen, och kickstarta din kreativitet.
Henrik, populär tankeläsare och psykologisk manipulatör, har gång på gång i förbluffande demonstrationer visat hur elastisk den mänskliga hjärnan är och vilka fantastiska resultat vi alla kan åstadkomma genom enkel mental träning.
Konsten att få mentala superkrafter är en konkret, rolig och ögonöppnande handbok, med ett tydligt löfte: Alla kan trimma sin hjärna och lära sig tanketekniker för att få ett rikare liv.
Och till skillnad från andra med superkrafter behöver du inte ens bära trikåer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konsten att få mentala superkrafter : Bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan)
 2. +
 3. Maktspelet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Maktspelet av Henrik Fexeus (pocket).

Köp båda 2 för 118 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Konsten att få mentala superkrafter : Bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan). Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk!
  Amanda, 14 april 2016

  En lättläst tegelsten fylld med tips och trix om hur man blir en "supermänniska"! Fexeus brinnande intresse för psykologi och interaktion lyser igenom på ett sätt som nästan gör honom till en kompis hellre än en "lärare".

 2. Jag är något av ett Henrik Fexeus fan så min röst är...
  Simon (Linköping), 1 juli 2013

  Jag är något av ett Henrik Fexeus fan så min röst är lite färgad, men jag tycker detta är en underbar bok. Jag gillar Fexeus humor och hans insikter. Vissa budskap kan anses vara vanligt folkvett eller oskrivna regler, men det är ändå intressant att läsa.

  Jag rekommenderar boken till alla med ett intresse av att förbättra sig själva eller om man, som jag, är ett Fexeus fan.

  Inga speciella förkunskaper krävs för att läsa boken, men man bör gilla beteendevetenskap och psykolog... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Konsten att få mentala superkrafter : Bli...