Fettskrämd, 3:e uppl (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hälsa och Livsstil
Antal sidor
238
Utgivningsdatum
2009-05-31
Upplaga
3
Förlag
Optimal Förlag
Dimensioner
215 x 130 x 22 mm
Vikt
440 g
ISBN
9789172411685
Fettskrämd, 3:e uppl (inbunden)

Fettskrämd, 3:e uppl

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2009-05-31

Slutsåld

Lars-Erik Litsfeldt är ett levande bevis på att LCHF är bra för diabetiker och överviktiga
Lars-Erik Litsfeldt berättar sin egen historia. Han hade hela sitt vuxna liv varit för rund. För några år sedan fick han också diabetes. Men nu är han inte rund längre och det är med svårighet man skulle kunna påvisa några spår av diabetes. Eftersom han inte vill missunna någon att må bättre så skrev han den här boken.

Lars-Erik har ätit på ett sätt som brukar kallas LCHF (Low Carb High Fat Lågkolhydrat-Högfett). Modellen innebär att äta mycket av det som normalt brukar anses onyttigt. Men den onyttiga maten har gjort att han frisknat till.

Om du hör till dem som tycker att du inte väger som du borde eller om du har diabetes eller är ägare av båda problemen, kommer du att hitta mycket i denna bok som du kommer att lyfta på ögonbrynen åt. Tiden har visat att du som har andra problem som hör ihop med socker/stärkelseätande också kommer att hitta sådant som du kan ha nytta av. Det har visat sig att en minskning av kolhydraterna och en ökning av naturligt animaliskt fett gör att det finns hälsovinster att hämta för i princip alla.

Lars-Erik och många med honom är övertygade om att det är felaktiga kostråd som har gjort att så många människor mår dåligt och är sjuka. I boken beskrivs hur du ska gå tillväga för att bli smal och må bättre.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fettskrämd, 3:e uppl. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra råd
    Krille, 15 augusti 2017

    Ger en bra bild om hur olika välfärdssjukdomar uppstår och vad man kan göra själv för att motverka dessa. Innehåller också en del om hur forskningen bedrivs idag.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars-Erik Litsfeldt