Den vackraste gåvan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hälsa och Livsstil
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2010-01-31
Upplaga
1
Förlag
Optimal Förlag
Dimensioner
215 x 145 x 25 mm
Vikt
500 g
SAB
Lz Filipsson, Pelle,Doff
ISBN
9789172411814
Den vackraste gåvan (inbunden)

Den vackraste gåvan

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-01-31

Slutsåld

Citat:
»Du förtjänade allt i hela världen, men jag kunde inte älska dig. Och det är så tungt att säga det.«

Pelle Filipsson är ofrivillig pappa. En av tusentals i Sverige. Walter blev till mot Pelles vilja. Kärleken till barnet, den som alla sa skulle börja växa så småningom, den infann sig aldrig.

Mamman skänkte sin vackraste gåva till barnet. Pappan fick sitt liv förstört.

Kvinnans rätt till sin egen kropp kan inte ifrågasättas. Men när hon sätter sin barnlängtan över mannens vilja, har hon då gått för långt?

Pelle Filipssons egna erfarenheter bildar fond till en mörk berättelse från dagens Sverige där barn far illa och inget stöd finns att få. Samtidigt är den trösterik för alla föräldrar som inte kommer överens. Viljan till försoning blir en möjlighet. Och även ett ofrivilligt föräldraskap kan till slut fungera.
Pelle Filipsson
är född 1972 och arbetar med pedagogisk utveckling på Skolverket. På fritiden driver han ett kreativitetshus och ett skivbolag i hemstaden Norrköping.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den vackraste gåvan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Boken är normkritisk där det svider som mest!
    Erik, 29 december 2017

    Boken är normkritisk där det svider som mest! Här har vi en modig man som har vågat skriva om sitt känsloliv och hans inre resa.

    Om man har en älskad son som börjar nå könsmogen ålder är detta något man försiktigt ska slinka in i bokhögen. Varken skolans sexualundervisning eller RFSU tar upp detta ämne nog eftersom det är så pass skambelagt.

    Jag ger boken högt betyg eftersom det inte finns något liknande och att skriva en sådan här bok måste varit mycket svårt. Pelle fick si... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner