Doktor Dahlqvist och Airams LCHF-kokbok till fest och helg (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hälsa och Livsstil
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2009-11-30
Upplaga
1
Förlag
Optimal Förlag
Medarbetare
Öström, Kerstin (form) / Quick, Peo (foto)
Dimensioner
220 x 205 x 20 mm
Vikt
630 g
ISBN
9789172411845
Doktor Dahlqvist och Airams LCHF-kokbok till fest och helg (inbunden)

Doktor Dahlqvist och Airams LCHF-kokbok till fest och helg

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2009-11-30

Slutsåld

Bjud in till fest!

Airam och Annika dukar upp till jul, påsk, bröllop, nyår, dop, grillparty utomhus och ungdomsfest. I boken får du inspiration till dukningar och maträtter. Annika berättar om varför LCHF-kosten är så bra för dig och din hälsa. Det är bra om man kan följa kosten även till fest. Airam har fyllt boken med läckra recept. Du får tips om hur du klarar av lite mer komplicerade rätter, som du kanske inte tidigare vågat dig på. Lätt att laga och ändå delikat.

LCHF-metoden
LCHF (Low Carb High Fat = låg andel kolhydrater, hög andel fett) är en metod för att genom kosten få bättre hälsa och normalisera sin vikt.

I början av 2009 lanserades boken Doktor Dahlqvists och Airams LCHF-kokbok som lär ut grunderna. Här kommer den spännande fortsättningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Doktor Dahlqvist och Airams LCHF-kokbok till fest och helg. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lax receptet underbart gott
  Gun Carne, 20 mars 2019

  Har använt mig av boken många gånger och lyckats med en god middag. Mina gäster som fått smaka har frågat efter recept. Anser jag som ett gott betyg.

 2. Felaktigheter i recept
  Observant, 24 november 2009

  Efter att ha bläddrat igenom boken, bestämde jag mig för att börja med att steka Salsiccia-korv (sid 25). Sedan jag malt köttet och blandat ingredienserna, blev smetens konsistens som lös gröt. Det var inte en tanke på att jag skulle kunna rulla korvar av den smeten. Det receptet är inte felfritt. Jag bedömer att det är för mycket vätska och inget som binder samman smeten.
  Om det finns flera sådana felaktigheter i boken är det både tråkigt och inte bra för utgivarna. Jag har påpekat felet... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

Bokvideo