LCHF for the next generation : vad de borde lärt dig i skolan om mat (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Hälsa och Livsstil
Antal sidor
129
Utgivningsdatum
2011-11-30
Upplaga
1
Förlag
Optimal Förlag
Medarbetare
Eriksson, Mikael (form)
Illustratör/Fotograf
Anders Svernsjö
Dimensioner
210 x 125 x 10 mm
Vikt
197 g
SAB
Vmbb,641.563,Qcabb
ISBN
9789172412262
LCHF for the next generation : vad de borde lärt dig i skolan om mat (häftad)

LCHF for the next generation : vad de borde lärt dig i skolan om mat

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2011-11-30

Slutsåld

Man måste inte vara hungrig för att gå ner i vikt!
Att vara ung kan vara jobbigt i sig, men många ungdomar för dessutom en ojämn kamp mot övervikt.
LCHF for the next generation är skriven speciellt för alla unga personer som har uppmanats att svälta sig ned i vikt, vilket naturligtvis inte fungerar i längden. Målet med boken är att ge unga ett bättre, hälsosammare och framförallt ett mycket roligare liv. Man måste inte acceptera att vara hungrig för att gå ned i vikt!

Boken är en enkel beskrivning av hur LCHF påverkar kroppen och hur man praktiserar metoden. Författaren Lars-Erik Litsfeldt gör en kritisk granskning av den typ av skolmat som serveras på de flesta skolor idag. Han ger också tips om hur man kan klara skoldagen trots dåliga luncher. Boken innehåller dessutom en mängd användbara och smakliga recept.

LCHF for the next generation - Vad de borde lärt dig i skolan är en ögonöppnare som får läsaren att ifrågasätta den gamla sortens kostråd.

Lars-Erik Litsfeldt har genom att praktisera sina kunskaper om LCHF gått ned i vikt och blivit av med sina diabetesproblem. Han är författare till flera böcker inom ämnet. De senaste heter LCHF för tjejer (skriven tillsammans med Cathrine Schück), Ät fet mat - kokboken och Diabetes? Nej tack! .
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av LCHF for the next generation : vad de borde lärt dig i skolan om mat. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. 10 poäng på en skala från 1 till 5!!!
    Early Bird, 26 december 2011

    Har sträckläst den! Och då har jag ändå sedan 10 år läst det mesta inom LCHF. Den här boken gör det mycket komplexa ämnet näringslära så lätt att förstå. Varför har ingen gjort det förr? Dessutom med humor, jag hade riktigt roligt när jag läste den. Många goda skratt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars-Erik Litsfeldt