LCHF to go! : enkelt på jobbet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hälsa och Livsstil
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2012-05-31
Upplaga
1
Förlag
Optimal Förlag
Medarbetare
Öström, Kerstin (form) / Doublet, Zara (foto)
Dimensioner
245 x 200 x 18 mm
Vikt
655 g
SAB
Qcabb,641.56383
ISBN
9789172412385
LCHF to go! : enkelt på jobbet (inbunden)

LCHF to go! : enkelt på jobbet

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-05-31

Slutsåld

När du inte äter hemma Du har börjat att äta enligt LCHF-metoden och märkt hur mycket bättre du mår och hur de där extra kilona smält bort, nästan av sig själva.

Du sover bättre, orkar mer och magen är lugnare än på många år. Ja, hälsoeffekterna i ditt nya liv är både positiva och överraskande.

Du svänger snabbt ihop en äggfrukost och toppar numera med en klick kokosolja som är din senaste förtjusning. På denna frukost står du dig fint till lunch och mår toppen hela förmiddagen.

Kvällarna är heller inget problem. Ofta blir det en bit fisk eller kött och en stor härlig sallad och en varm grönsak med en rejäl klick smör på. Gott och mättande som gör att kvällsuget och småätandet är helt borta.

Men hur löser du lunchen på bästa sätt?
Det är svårt att hitta bra lunchställen i din omgivning. Ungefär så ser det ut för de flesta som tycker om LCHF. Så länge vi själva har kontroll över kyl och kök så klarar vi oss utmärkt. Men svårigheterna börjar när vi ska äta lunch på jobbet, eller är ute och reser dagtid.

Boken LCHF to go är skräddarsydd för dig som behöver snabba, enkla och roliga tips och idéer för vad och vilken sorts mat som passar att ta med till jobb eller till skolan. Mat som passar för dig som är "on the go". Snabbt, enkelt, lättlagat, lättfixat, gott, smidigt och kul. Precis så är LCHF to go.

Boken innehåller ca 60 recept på ny och rolig mat i kul förpackningar och smidiga "ta med"-utföranden. Det finns massor av tips på hur du både kan fixa till resterna från gårdagens middag och hur du enkelt packar en matlåda med grejer som är lätta att montera ihop och snabbt värma till en perfekt LCHF-lunch eller mellanmål.

En del recept är vego eller semivego, vilket brukar uppskattas av kvinnor som vill äta LCHF men inte vill äta stora mängder kött på dagen. Det finns både fisk, kött, kyckling och självklart tips på smoothies och eftermiddagsnacks som passar för dig som är i farten!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av LCHF to go! : enkelt på jobbet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Enkla och goda recept. Har provat flera, tonfiskpajen...
    Kerstin Nilsson, 19 juni 2013

    Enkla och goda recept. Har provat flera, tonfiskpajen är jättegod. Även köttfärspizzan.
    Wraps kan man göra många egna fyllningar. Rekommenderar absolut denna bok.

Visa alla 1 recensioner