Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kokböcker
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2013-12-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Medarbetare
Krizan, Nicolas (form) / Wikstrand, Lisa (foto)
Dimensioner
245 x 195 x 20 mm
Vikt
712 g
SAB
Qcabb,641.563
ISBN
9789172412644
Lev gott med LCHF och periodisk fasta (inbunden)

Lev gott med LCHF och periodisk fasta

(61 röster)  |  Läs 9 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-12-31

Slutsåld

Kostrådgivaren, bloggaren och matkreatören Åse Falkman Fredrikson vet hur det är att pendla mycket i vikt och inte kunna sluta banta. Genom LCHF-kosten lyckades hon äntligen sluta banta och nå sin må-bra vikt. Den efterlängtade balansen i livet var funnen.
I sin nya bok Lev gott med LCHF och Periodisk fasta delar Åse med sig av den mat hon själv mår bra av och visar att det går att äta lågkolhydratkost i livets alla situationer.

Boken bjuder bland annat på recept för vardag, helg, kalas och högtid. Läsaren får också nyttiga tips i hur man får viktminskning med LCHF att fungera.

Åse äter själv enligt periodisk fasta sedan snart 2 år och beskriver i boken hur det hjälpte henne att må ännu bättre.

Åses förra bok Viktminskning med LCHF var en av förra årets bästsäljande LCHF-böcker. Den mottogs med entusiasm och har fått stor uppmärksamhet av media över hela landet. Hon driver även Sveriges största mat- & inspirationsblogg med lågkolhydratfokus där tusentals läsare dagligen följer henne genom blogg och instagram.

Personlig hälsning till Bokus kunder:
"Jag har alltid velat ha kakan och äta den samtidigt och det ville jag även när jag lade om kosten till LCHF. Jag ville fortsätta äta gott, njuta av "samma" mat som alla andra men jag ville komma bort från socker och mjölmat som bara skapade ohälsa, osunt matbeteende och övervikt hos mig.

Jag kommer från en kreativ familj och har själv alltid älskat att skapa och på den vägen är det, jag motiveras starkt av att kunna skapa näringstät och välsmakande mat, utan de sedvanliga kolhydrattillbehören. Jag älskar mat och att njuta men samtidigt må väldigt bra och med hjälp av livsstilen LCHF så kan jag göra just det.

Med denna boken vill jag förmedla den energi och matglädje som jag själv har och ge verktyg till att kunna må ditt allra bästa jag, man ska kunna leva gott!"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Lev gott med LCHF och periodisk fasta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok!

  En fantastisk bok, enkel att följa och recept på god mat innehåller den också! Innehåller alla verktyg som behövs för att just du ska lyckas för att må bättre.

 2. Perfekt bok!
  Jennifer, 19 februari 2015

  Älskar alla tre böcker som Åse skrivit.
  texten ger mig energi o inspiration
  bra recept som är enkla att följa.
  bra variation av recept med.
  roliga kapitel med jul o drinkar o sånt

 3. Vacker bok
  Verena Renhorn, 1 september 2014

  Boken är vacker med fina bilder men jag saknar uppgifter om kalorier, fett, proteiner och kolhydrater. Jag köpte den som en hjälp men tyvärr så är det inte.

 4. Hittade mycket matnyttigt som nog passar min mage som...
  Anette, 23 januari 2014

  Hittade mycket matnyttigt som nog passar min mage som helst inte ska ha ris, vetemjöl och potatis. Bra, läsvärd och inspirerande

 5. kul recept, bra tänk men väldigt mycket luft i...
  hedvig, 21 januari 2014

  kul recept, bra tänk men väldigt mycket luft i redigeringen! Mer text och färre meningslösa foton skulle gjort boken värdefullare!

 6. Jag är en regelbunden besökare på Åses blogg och är...
  Erika, 17 januari 2014

  Jag är en regelbunden besökare på Åses blogg och är alltid lika nöjd. Hennes bilder är fantastiskt fina och recepten är alltid grymt goda. Släpper hon någon mer bok är jag garanterat en köpare.

  Vill poängtera att man inte behöver fasta bara för att köpa eller göra hennes goda recept!

 7. En jättefin bok med massor av enkla och bra recept för...
  Desk, 7 januari 2014

  En jättefin bok med massor av enkla och bra recept för livets olika situationer. Intressant kapitel om periodisk fasta som jag själv äter enligt. Många fina miljöbilder som lyfter boken! Jag har redan boken men så många i min familj ville ha den när de tummade på den på julafton så nu tänkte jag överraska dem med vars ett exemplar! Har följt Åses blogg i många år och vi lagar ofta hennes recept hemma. Smaksäkra recept som oftast aldrig går fel.

 8. Första boken var en höjdare. Används flitigt av mig....
  Ulla Karlsson, 7 januari 2014

  Första boken var en höjdare. Används flitigt av mig. Den här känns som en snabbt hopskriven efterföljare. Ungefär som filmer brukar vara, uppföljaren når sällan samma höjder som ettan.

 9. En otroligt fin bok med inspirerande recept,...
  Lotta, 2 januari 2014

  En otroligt fin bok med inspirerande recept, faktatexter och fantastiska bilder! Stor variation på recepten med både frukostar, luncher, bjudmat och plock.

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av Åse Falkman Fredrikson