Rätt sagt på rätt sätt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2016-09-20
Förlag
Komlitt
Dimensioner
210 x 160 x 10 mm
Vikt
220 g
SAB
F.063
ISBN
9789172511507
Rätt sagt på rätt sätt (inbunden)

Rätt sagt på rätt sätt

Inbunden Svenska, 2016-09-20
357
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Tyngd, tydlighet och trovärdighet i presentationer!
Många chefer står då och då inför en större eller mindre grupp för att presentera ett förslag eller framföra en åsikt. Ambitionen är att tala så att andra lyssnar.
Detta kan ibland upplevas som obehagligt eller jobbigt, men genom övning och åter övning kan alla nå framgång genom att vara medveten om de retoriska metoder som finns. Rätt sagt på rätt sätt erbjuder konkreta råd om hur du kan fånga åhörarna med ditt tal.
Här finns också tips på hur du kan framföra dina budskap med större säkerhet. Du får lära dig metoder för framgångsrik argumentation och du får möjligheten att bli en trygg och personlig talare.
Genom att målgruppsanpassa dina presentationer och förbereda den röda tråden, kommer du att lära dig konsten att påverka och övertyga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rätt sagt på rätt sätt
 2. +
 3. Kreativt skrivande - Grundbok i litterärt skapande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kreativt skrivande - Grundbok i litterärt skapande av Therése Granwald (häftad).

Köp båda 2 för 645 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbro Fällman

 • Tala och engagera : populär presentationsteknik

  Barbro Fällman

  I en mängd olika sammanhang behöver vi påverka andra människor - vi måste helt enkelt tala för vår sak. Men hur gör man för att nå fram med sitt budskap och entusiasmera andra? Och hur får man ord och kroppsspråk att säga samma sak? Den här handbo...

 • Retorikboken 1-3 Lärarhandledning

  Barbro Fällman, Lotta Juhlin

  Lärarhandledningen innehåller arbetsgången till alla seriens tre elevböcker. Inför varje övning finns tydliga anvisningar om syftet med övningen, information om vad som kan behöva förberedas och förslag på hur man kan arbeta. Det finns också en st...