Kvalitetssäkring - av administration i offentlig sektor (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2019-01-04
Upplaga
1
Förlag
Komlitt
Dimensioner
201 x 153 x 15 mm
Vikt
275 g
SAB
Qbiab
ISBN
9789172511903
Kvalitetssäkring - av administration i offentlig sektor (inbunden)

Kvalitetssäkring - av administration i offentlig sektor

Inbunden Svenska, 2019-01-04
406
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En kvalitetssäkrad och effektiv verksamhet är något som är i allas intresse, såväl för medarbetare som för skattebetalare. Detta är en bok som visar hur man praktiskt går tillväga för att kvalitetssäkra administration i offentlig sektor, med allt som det innebär av kundfokus, målorientering och att arbeta med ständiga förbättringar.

Ett led i att kvalitetssäkra välfärden är att ha effektiva administrativa processer. Förutom att värde skapas för de enheter som administrationen stödjer via sina tjänster, så leder en kvalitetssäkrad administration också till att ge en ökad yrkesstolthet hos alla medarbetare som arbetar med dessa uppgifter. Det leder till mer självstyrande medarbetare och innebär ett ledarskap som är i samklang med teorierna enligt Utvecklande ledarskap och Tillitsbaserad styrning.
Bokens författare Lars Gohde är civilekonom med erfarenhet från såväl privat som offentlig sektor. Han har som managementkonsult byggt upp kunskap om metodik för projektledning, kunskapshantering samt process- och verksamhetsutveckling. Som chef har han senare omsatt denna kunskap i praktiken, bland annat för att tillsammans med medarbetarna i ett landsting ISO-certifiera deras administrativa enhets ledningssystem för kvalitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kvalitetssäkring - av administration i offentlig sektor
  2. +
  3. Effektiv verksamhetsutveckling - Metoder för processorientering i praktiken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Effektiv verksamhetsutveckling - Metoder för pr... av Marie-Therese Christiansson (häftad).

Köp båda 2 för 713 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »