Arbetsmaterial till Nytt jobb i nytt land (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
35
Utgivningsdatum
2019-02-20
Upplaga
1
Förlag
Komlitt
Dimensioner
210 x 295 x 4 mm
Vikt
149 g
SAB
Ex
ISBN
9789172512030
Arbetsmaterial till Nytt jobb i nytt land (häftad)

Arbetsmaterial till Nytt jobb i nytt land

Häftad Svenska, 2019-02-20
75
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Att etablera sig i ett nytt land och hitta en meningsfull sysselsättning är inte alltid lätt. Det kan finnas utmaningar att ta sig igenom, som att lära sig svenska språket, kulturen, skapa kontakter med nya människor och att vara arbetssökande.

Detta studiematerial är baserat på boken Nytt jobb i nytt land, som är författad av Ali Alabdallah och bygger på hans egna erfarenheter och perspektiv som nyanländ arbetssökande. Studiematerialet är skrivet av Studieförbundet Vuxenskolan (SV) och Ali Alabdallah. Det riktar sig till cirkelledare och deltagare som vill läsa boken i cirkelform, och är ett stöd och vägledning i att tillsammans arbeta med boken. Det lämpar sig även för andra som arbetar i grupp med boken.

Att läsa boken i cirkelform tillsammans med andra tror vi är en stor fördel, det skapar forum för gemenskap och gemensamt lärande och för utbyte av synpunkter och erfarenheter, för utrikesfödda eller nyanlända personer som är arbetssökande i Sverige. Genom att träffas i grupp kan deltagarna också uppmuntra varandra, bygga sociala relationer och nätverk samt prova nya saker tillsammans.

Målet är att genom kunskap, diskussioner och övningar i gruppen hitta motivation, styrka och strategier för både enskilda och gemensamma insatser för att utvecklas och se positiva möjligheter som studiematerialet leder fram till.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arbetsmaterial till Nytt jobb i nytt land
  2. +
  3. Nytt jobb i nytt land

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nytt jobb i nytt land av Ali Alabdallah (storpocket).

Köp båda 2 för 434 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Nytt jobb i nytt land

    Ali Alabdallah

    Att söka ett nytt jobb som utrikesfödd eller som nyanländ är något helt annat än att söka jobb som infödd svensk. Nyanlända möter andra och fler utmaningar på den svenska arbetsmarknaden. Som nyanländ ser du på arbetsmarknaden utifrån de föreställ...

Bloggat om Arbetsmaterial till Nytt jobb i nytt land