Socialtjänstlagen 2021 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
307
Utgivningsdatum
2021-01-19
Upplaga
1
Förlag
Komlitt
SAB
Ohf-c:oe
ISBN
9789172512443
Socialtjänstlagen 2021 (häftad)

Socialtjänstlagen 2021

Häftad Svenska, 2021-01-19

Slutsåld

Alla som arbetar med myndighetsutövning behöver ha aktuell lagstiftning nära till hands för att garantera klienter och brukare en rättssäker samhällsservice. Motsatsen leder till både personligt lidande för den enskilde och slöseri med tid och pengar för att hantera överklaganden.

Socialtjänstlagen 2021 är sedan lång tid en nödvändig uppslagsbok för alla som arbetar med socialt arbete inom kommunal socialtjänst eller med socialt arbete inom andra välfärdsområden. Även de som arbetar med utsatthet på ideell bas har stor nytta av boken. Den klara och begripliga framställningen rätar snabbt ut de flesta frågetecknen kring lagens tillämpning.

Boken har en tydlig struktur:

* Tydliga rubriker som gör att du snabbt hittar rätt avsnitt

* Aktuella lagkommentarer

* Senaste rättsfallen och JO-avgörandena logiskt placerade i förhållande till lagen

Boken gör det enkelt för både tjänstemän och förtroendevalda att hålla sig uppdaterade. Den fyller också en viktig funktion i utbildningssammanhang vid såväl universitet och högskolor som yrkeshögskolor och folkhögskolor. För exempelvis studenter inom juridik, vård, socialt arbete och socialpedagogik ger boken en bra grund för att förstå lagen och dess användning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna