Socialtjänstlagen 2022 (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2022-01-20
Förlag
Komlitt
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
300 g
SAB
Ohf-c:oe
ISBN
9789172512573
Socialtjänstlagen 2022 (storpocket)

Socialtjänstlagen 2022

Storpocket,  Svenska, 2022-01-20

Slutsåld

Alla som arbetar med myndighetsutövning behöver ha aktuell lagstiftning nära till hands för att garantera klienter och brukare en rättssäker samhällsservice. Motsatsen leder till både personligt lidande för den enskilde och slöseri med tid och pengar för att hantera överklaganden.

Socialtjänstlagen 2022 är sedan lång tid en nödvändig uppslagsbok för alla som arbetar med socialt arbete inom kommunal socialtjänst eller med socialt arbete inom andra välfärdsområden. Även de som arbetar med utsatthet på ideell bas har stor nytta av boken. Den klara och begripliga framställningen rätar snabbt ut de flesta frågetecknen kring lagens tillämpning.

Boken har en tydlig struktur:

* Tydliga rubriker som gör att du snabbt hittar rätt avsnitt

* Aktuella lagkommentarer

* Senaste rättsfallen och JO-avgörandena logiskt placerade i förhållande till lagen

Boken gör det enkelt för både tjänstemän och förtroendevalda att hålla sig uppdaterade. Den fyller också en viktig funktion i utbildningssammanhang vid såväl universitet och högskolor som yrkeshögskolor och folkhögskolor. För exempelvis studenter inom juridik, vård, socialt arbete och socialpedagogik ger boken en bra grund för att förstå lagen och dess användning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna