Starka barn - Genom trygga vuxna (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2022-12-21
Förlag
Komlitt
Dimensioner
200 x 150 x 15 mm
Vikt
300 g
SAB
Dofa+
ISBN
9789172512801
Starka barn - Genom trygga vuxna (inbunden)

Starka barn - Genom trygga vuxna

Inbunden, Svenska, 2022-12-21
355
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Barn, liksom vuxna, blir starka genom att lära sig att känna en inre trygghet oavsett hur störande omgivningen är. Och denna förmåga går att öva upp genom medveten träning. Det är huvudbudskapet i denna bok.

Allt lärande och all utveckling av mänskliga förmågor bygger på hjärnans och nervsystemets förmåga att förändras, dess plasticitet. Under barndomen är denna egenskap hos hjärnan som störst. Barn lär sig nya saker och utvecklar förmågor, till synes utan att särskilt anstränga sig. Har du kontakt med barn, som förälder eller i rollen som förskollärare, lärare, fritidspedagog eller idrottsledare? Söker du ett sätt att hjälpa barn och ungdomar att utveckla sin koncentrationsförmåga?

Utmaningen börjar hos dig själv! Genom de två enkla principer som presenteras i denna bok kan både du som vuxen, samt barn och ungdomar i sin tur, öva upp förmågan att slappna av, återhämta sig fysiskt och mentalt och bygga upp inre säkerhet och trygghet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Starka barn - Genom trygga vuxna
  2. +
  3. Stark när det gäller : mental träning för extrema situationer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stark när det gäller : mental träning för extre... av Igor Ardoris, Lars-Eric Uneståhl, Cornelius Åxman, Max Pålsson, Åke Centervärn (häftad).

Köp båda 2 för 604 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna