Den sista prärievargen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Harry Bosch (del 4)
Antal sidor
447
Utgivningsdatum
2001-11-01
Upplaga
½Ny
Förlag
Pan Reprint
Översättare
Eva Larsson
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
The last coyote
Dimensioner
175 x 110 x 20 mm
Vikt
235 g
SAB
Hce
ISBN
9789172631908
Den sista prärievargen (pocket)

Den sista prärievargen

en Harry Bosch-deckare

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket, Svenska, 2001-11-01

Slutsåld

Harry Bosch har verkligen ställt till det för sig den här gången. Han får inte bo i sitt hus som blivit utdömt efter jordbävningen. Hans flickvän har lämnat honom. Han dricker för mycket. Han har blivit avstängd från sitt jobb vid Los Angeles-polisen för att han attackerat en överordnad. Polisen tvingar honom till en psykiater där han inte längre kan undvika sitt svarta förflutna - mordet på hans mamma när han bara var 12 år!

Michael Connelly räknas som det stora nya namnet bland amerikanska deckarförfattare. Även i Sverige får han stadigt allt större läsarskaror. I pocket finns hittills Blodspår, Svart eko och Svart is som legat på Pocketlistan och sålts i tiotusentals exemplar.
Den siste prärievargen är bok nummer fyra i serien om Harry Bosch. Tidigare böcker i serien: Svart eko (99), Svart is och Dockmakaren (00).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den sista prärievargen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Den siste prärievargen
    H O, 27 oktober 2002

    Det här den tredje boken om Harry som polis i Hollywood. Boken är ganska hyfsad, det handlar främst om hur man knyter ihop säcken med de två andra böckerna om Harry. En del frågetecken klarnar och det svänger lika bra på slutet som vanligt, man vet fortfarande inte vem det som är mördaren förrän man har läst sista sidan

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Den sista prärievargen