Smekmånad (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2005-11-01
Upplaga
2
Förlag
Norstedts Pocket
Översättare
Nils Larsson
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Honeymoon
Dimensioner
179 x 110 x 18 mm
Vikt
160 g
SAB
Hce
ISBN
9789172637122
Smekmånad (pocket)

Smekmånad

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2005-11-01

Slutsåld

Smekmånaden är över - nu tar morden vid. USA:s främste thrillerförfattare är tillbaka med sin sexigaste och kusligaste roman någonsin, en thriller om livsfarlig besatthet .

När en ung bankman dör under förbryllande omständigheter, misstänker FBI-agent John O'Hara genast det enda vittnet, bankmannens förföriska och mystiska fästmö. Nora Sinclair är en vacker inredningsarkitekt som lever den sortens liv som de flesta människor drömmer om - lyxig lägenhet på Manhattan, belevade vänner och mäktiga män som uppvaktar henne med smycken, semesterresor och flotta middagar. Hon förväntar sig det bästa och gör allt för att få det.

Agent O'Hara kommer allt närmare gåtans lösning, men ju starkare bevis han finner, desto mindre vet han om han är på väg att skipa rättvisa eller om han bara drivs av en livsfarlig besatthet. James Patterson levererar i denna roman överraskning efter överraskning, som håller läsaren på sträckbänken fram till den allra sista farliga kyssen.

I James Pattersons explosiva nya thriller får vi stifta bekantskap med en brud som är vacker, begåvad, hängiven - och livsfarlig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Smekmånad. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Gullinina tycker till...
    Gullinina, 3 januari 2012

    James Patterson är riktigt duktig på att skriva böcker som tar med en i ett svep, man vet inte vem den skyldiga är eller hur boken kommer att sluta.

    Han skriver på ett sätt som gör att man tvekar på alla sina första intryck av karaktärerna i den här boken.

    Man vill hela tiden veta vad som kommer här näst, men som den författaren han är dyker det alltid upp någonting just när man tror sig veta vad som ska hända.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Smekmånad

Övrig information

När en ung bankman dör under förbryllande omständigheter, misstänker FBI-agenten OHara genast det enda vittnet, bankmannens förföriska och mystiska fästmö. Ju närmare gåtans lösning han kommer desto mindre vet han om han är på väg att skipa rättvisa eller om han bara drivs av en livsfarlig besatthet.