Brustna hjärtans café (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
356
Utgivningsdatum
2006-10-01
Upplaga
2
Förlag
Norstedts Pocket
Översättare
Susanne Nobel
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Good Grief
Dimensioner
110 x 180 x 22 mm
Vikt
200 g
SAB
Hce
ISBN
9789172637887
Brustna hjärtans café (pocket)

Brustna hjärtans café

(5 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2006-10-01

Slutsåld

"Hur kan jag vara änka? Änkor är gamla kvinnor med hornbågade glasögon och koftor som luktar malmedel". Sophie Stanton är 36 år gammal och kan inte förstå hur det har kunnat drabba henne. Själv tycker hon att hon knappt hunnit vänja sig vid att vara gift.
Efter makens död faller Sophies tillvaro samman. Hon kämpar för att vara en stilfull Jackie Kennedy-änka, men klarar det inte. Hon tröstar sig själv med glass till frukost och går till jobbet i pyjamas och morgontofflor. När hon har förlorat sitt jobb, sitt hus och sitt midjemått flyttar hon till Ashland i Oregon. Där lär hon känna en trettonårig vilsen tjej och en oroväckande snygg skådespelare. Hon lär sig baka och öppnar Brustna hjärtans café som blir en mötesplats för människor i trakten. Långsamt börjar Sophie bygga upp ett nytt liv åt sig själv, ett liv hon aldrig drömt om att hon skulle kunna leva.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Brustna hjärtans café. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En må bra bok
  Maria, 12 september 2008

  Varm och humoristisk. En perfekt bok för att koppla av.

 2. Bland det bästa jag läst!
  kajsalisa (Västerås), 14 februari 2008

  Jag streckläste denna bok... och önskar att det var jag som skrivit denna! Den väcker så många känslor i en!
  Jag rekommenderar den verkligen!

 3. Mycket bra!
  Louise, 7 juli 2007

  En bra bok som är både tragisk och glädjande! Författaren skriver lättläst och fångar läsaren direkt. Man vill genast veta vad som kommer att hända med huvudpersonen. Läser fler böcker av denna författare om denne kommer ut med någon mer bok.

 4. Underbar!
  achms74, 20 juni 2007

  Underbart skriven bok. Väntar spänt på nästa bok av denna författare. Perfekt pocket att ha med på stranden. Underhållande och lättläst!

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Brustna hjärtans café

Övrig information

"Hur kan jag vara änka? Änkor är gamla kvinnor med hornbågade glasögon och koftor som luktar malmedel". Sophie Stanton är 36 år gammal och kan inte förstå hur det har kunnat drabba henne. Själv tycker hon att hon knappt hunnit vänja sig vid att vara gift. Efter makens död faller Sophies tillvaro samman. Hon kämpar för att vara en stilfull Jackie Kennedy-änka, men klarar det inte. Hon tröstar sig själv med glass till frukost och går till jobbet i pyjamas och morgontofflor. När hon har förlorat sitt jobb, sitt hus och sitt midjemått flyttar hon till Ashland i Oregon. Där lär hon känna en trettonårig vilsen tjej och en oroväckande snygg skådespelare. Hon lär sig baka och öppnar Brustna hjärtans café som blir en mötesplats för människor i trakten. Långsamt börjar Sophie bygga upp ett nytt liv åt sig själv, ett liv hon aldrig drömt om att hon skulle kunna leva.