Bergdorfblondiner (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
277
Utgivningsdatum
2007-01-01
Upplaga
2
Förlag
Norstedts Pocket
Översättare
Eva Mazetti-Nissen
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Bergdorf Blondes
Dimensioner
210 x 136 x 20 mm
Vikt
280 g
SAB
Hce
ISBN
9789172637986
Bergdorfblondiner (storpocket)

Bergdorfblondiner

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Storpocket Svenska, 2007-01-01

Slutsåld

Glitter och glamour, champagne och Chanel... Låt dig förföras av denna smygtitt in i en värld av lyx och flärd där New Yorks rika och bortskämda societetsflickor Park Avenue-prinsessorna bor.

På höga klackar rusar de Manhattan runt på jakt efter de perfekta Chloéjeansen, en tur i ett PJ (privat jetplan) och en ORP (oerhört rik pojkvän).

Vår hjältinnna, som kallar sig själv för Moi, börjar aldrig sin dag före halv elva på förmiddagen. Hon går på designade baby-showerpartyn för bekantskapskretsens blivande mammor, äger fler Marc Jacobs-kläder än vad som är anständigt, och är bästa väninna med arvtagerskan till det stora varuhuset. Hon tror att vodka ingår i kostcirkeln och placerar glamour överst bland de tio budorden. Men vad ska hon ta sig till när hennes förlovning spricker? Kommer hon någonsin att finna lyckan i en tillvaro fylld av dermatologer, premiärer och Brazilians?

Plum Sykes är född i London och har studerat i Oxford men bor numera i New York. Hon arbetar som redaktör på tidningen Vogue där hon skriver om mode, societeten och Hollywood.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bergdorfblondiner. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Det här är bra chick-lit med en massa målande New...
    Mr Shopoholic, 17 augusti 2013

    Det här är bra chick-lit med en massa målande New York-bilder! Den kommer inte att förändra ditt liv, du kan störas av schablonbilder men den är perfekt som resesällskap.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Bergdorfblondiner

Övrig information

Glitter och glamour, champagne och Chanel... Låt dig förföras av denna smygtitt in i en värld av lyx och flärd där New Yorks rika och bortskämda societetsflickor Park Avenue-prinsessorna bor. På höga klackar rusar de Manhattan runt på jakt efter de perfekta Chloéjeansen, en tur i ett PJ (privat jetplan) och en ORP (oerhört rik pojkvän). Vår hjältinnna, som kallar sig själv för Moi, börjar aldrig sin dag före halv elva på förmiddagen. Hon går på designade baby-showerpartyn för bekantskapskretsens blivande mammor, äger fler Marc Jacobs-kläder än vad som är anständigt, och är bästa väninna med arvtagerskan till det stora varuhuset. Hon tror att vodka ingår i kostcirkeln och placerar glamour överst bland de tio budorden. Men vad ska hon ta sig till när hennes förlovning spricker? Kommer hon någonsin att finna lyckan i en tillvaro fylld av dermatologer, premiärer och Brazilians? Plum Sykes är född i London och har studerat i Oxford men bor numera i New York. Hon arbetar som redaktör på tidningen Vogue där hon skriver om mode, societeten och Hollywood.