Är det någon där? (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
551
Utgivningsdatum
2008-01-01
Upplaga
2
Förlag
Norstedts Pocket
Översättare
Katarina Jansson
Originaltitel
Anybody out there?
Dimensioner
210 x 136 x 33 mm
Vikt
540 g
SAB
Hce
ISBN
9789172638044
Är det någon där? (storpocket)

Är det någon där?

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Storpocket Svenska, 2008-01-01

Slutsåld

"Vi kommer att drabbas av sorg när det tar slut på Walsh-systrar hos Marian."
Heat

Nedbruten och omskakad ligger Anna Walsh på soffan hemma hos mor och far i Dublin. Hon är ett vrak i allas ögon men har bara en sak i huvudet: hon måste tillbaka till New York! New York betyder allt: hennes lägenhet, drömjobbet - och världens bästa man och make, Aidan. Men inget är sig längre likt i Annas liv...

I Är det någon där? möter vi den fjärde Walsh-systern Anna, den förut så vilda och "galna" systern som skärpt sig och skaffat sig drömjobbet på sminkföretaget Candy Girrrl (med obegränsad tillgång på gratisprover) - och gift sig med drömprinsen, Aidan. Vi får förstås också veta hur det har gått för de tre andra systrarna sedan sist.

Dråplig, sorglig, rolig, glammig, allvarlig och livsbejakande - i Är det någon där? visar sig Marian Keyes från sina allra bästa sidor: hon är helt enkelt bättre än någonsin!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Är det någon där?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En bok att älska och hata. Man växer med den!
  Rebechen, 27 mars 2008

  Marian Keyes är och förblir min hjälte. Har jag väl avslutat en bok av henne så vill jag bara ha mer! Jag samlar på hennes böcker i pocket/storpocket och blir illa tvungen att vänta och hållas på halster tills den senaste kommit ut i "mitt" format. Senaste tillskottet i min samling är som bekant "Är det någon där?" Jag kan säga som så att denna boken är annorlunda, och emellanåt gillade jag inte alls det. Jag hatade och älskade den om vartannat. Ena stunden skrattar man hjärtligt och nästa kä... Läs hela recensionen

 2. Mycket bra!
  Gillar böcker, 26 februari 2008

  Första Keyes-boken jag läst och jag blev fast direkt. Läste den på engelska och jag tror att alla hennes böcker är bäst lästa på originalspråket. Så mycket av humorn försvinner i översättningen annars. Boken var otroligt fängslande och jag ville inte att den skulle ta slut. Jag har läst några fler böcker av Marian Keyes efter denna men ingen kommer riktigt upp i samma klass.

 3. Otroligt bra!
  Krickan, 11 januari 2008

  Vilken uppryckning, vilken utveckling. Marian har med denna bok bevisat att hon är en fantastisk författare. Detta är långt från blajig Chick-lit. Den är helt enkelt otroligt gripande. LÄS!

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Är det någon där?