Kalla mig prinsessa (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Louise Rick (del 2)
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2008-02-01
Upplaga
2
Förlag
Norstedts Pocket
Översättare
Mona Eriksson
Originaltitel
Kald mig prinsesse
Dimensioner
179 x 110 x 17 mm
Vikt
140 g
SAB
Hce
ISBN
9789172639126
Kalla mig prinsessa (pocket)

Kalla mig prinsessa

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2008-02-01

Slutsåld

Våldsroteln vid Köpenhamnspolisen får in en anmälan om en grov våldtäkt på en ung kvinna som just varit på sitt livs värsta dejt. Mannen som hon hade träffat på nätet var inte alls den han utgett sig för att vara - drömprinsen blev en galen psykopat...

Fallet hamnar på kriminalinspektör Louise Ricks bord. En genomgång av ouppklarade våldtäkter visar snart att händelsen följer ett skrämmande mönster. Och när en annan kvinna så hittas skändad och strypt sätts alla resurser in för att hitta förövaren: Mannen som charmar i cyberrymden men blir ett monster öga mot öga.

Alla spår visar sig dock vara villospår, och Louise Rick förstår att det krävs okonventionella metoder för att gripa mannen innan han begår nya brott. Till slut bestämmer hon sig för att försöka spela hans eget spel, och själv bli lockbete. Hon loggar in som Prinsessa och gör sig redo att börja dejta på blodigt allvar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kalla mig prinsessa. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. SÅ SPÄNNANDE
    christina 2008-07-31, 10 augusti 2008

    Sara Blaedel har verkligen lyckats. Kalla mig Prinsessa är så spännande att man inte kan släppa boken i sina tankar. Den berör och är riktigt otäck. Hade den filmatiserats skulle jag inte våga se den så obehaglig är den. Helt suverän. Läs den!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Blaedel

Bloggat om Kalla mig prinsessa