Gräsen vi lever av (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
30
Utgivningsdatum
1996-01-01
Upplaga
1
Förlag
Opal
Medarbetare
Fagerberg, Maj (medf.)
Illustratör/Fotograf
Maj Fagerberg
Illustrationer
ill.
Dimensioner
285 x 215 x 10 mm
Vikt
290 g
SAB
Uffbc,u,uU
ISBN
9789172707689
Gräsen vi lever av (inbunden)

Gräsen vi lever av

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 1996-01-01

Slutsåld

I den här boken får vi lära känna några av de vanligaste gräsen. Både de vilda och våra sädeslag. Det är gräsen vi lever av och det är ingen överdrift att säga att de gröna gräsen hör till naturens mest fantastiska skapelser. De är också den grund på vilken all vår utveckling vilar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Gräsen vi lever av. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gräs- något vi inte tänker på till vardags

    En oerhört fin bok om de viktiga sädeslagen och övriga gräs. Det finns intressant historia, bland annat om om hur vetet utvecklades från vildvete till det vete vi idag odlar. Jag rekommenderar varmt boken. Dock tycker jag att illustrationerna är lite otydliga ibland då man får leta lite för att urskilja texten för de olika grässorterna.

  2. En fantastisk bok för både små och stora!
    E:s mamma, 20 april 2015

    En mycket vackert illustrerad och välskriven bok där både stora och små får lära sig nya saker om gräsen som vi ju lever tillsammans med och kanske inte alltid ägnar så mycket uppmärksamhet. Mycket läsvärd och osannolikt prisvärd! En bok som passar i de allra flesta bokhyllor. Rekommernderas å det varmaste!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Stefan Casta