Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2004-06-04
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789172970670
Mörkerspår (e-bok)

Mörkerspår (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2004-06-04

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mörkerspår är en kuslig psykologisk thriller i bästa Frimansson-stil. Hilja Agnevik är i femtioårsåldern, ogift och barnlös. Hon jobbar i blomsteraffär och bor tillsammans med sin äldre tyranniska syster Karla, som är förtidspensionerad. Av en slump kommer Hilja i kontakt med sin gamla klasskamrat, den numera framgångsrika skådespelerskan Jenny Ask. Hilja beundrar och avundas Jenny, men hennes beundran förbyts i hat när Jenny nonchalerar henne och avvisar hennes kontaktförsök. Kanske får Hilja en chans att näpsa den sturska Jenny när hennes bror fastighetsmäklaren får i uppdrag att sälja Jennys Brommavilla? Hilja följer sin bror dit på en visning och dröjer sig kvar i huset. Det hon senare blir ofrivilligt vittne till får emellertid långt otäckare konsekvenser än hon föreställt sig. För någon lurar där ute i villaidyllen, lurar på mörka stigar och joggingspår.

Inger Frimansson, författare och journalist, fick sitt stora publikgenombrott med God natt min älskade 1998, som belönades med Svenska Deckarakademins pris och hittills har sålt i ca 90 000 exemplar! Hennes psykologiska thrillers anses vara i klass med de bästa anglosaxiska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mörkerspår. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Seg och oengagerande
    Glada Vickan, 13 april 2018

    Jag såg verkligen fram emot att läsa denna boken efter att ha hört många positiva kommentarer om Inger Frimansson. Oj, vad besviken jag blev! Det blev ingen intrig förrän mitten av boken - och slutet var chockerande dåligt. Förhoppningsvis är Ingers andra böcker mycket bättre...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Inger Frimansson