Uppfinnaren : dikt och sanning i reklamens värld (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
165
Utgivningsdatum
2004-11-01
Förlag
ePan
Dimensioner
211 x 135 x 8 mm
Vikt
200 g
SAB
Hc
ISBN
9789172976931
Uppfinnaren : dikt och sanning i reklamens värld (häftad)

Uppfinnaren : dikt och sanning i reklamens värld

Häftad Svenska, 2004-11-01

Slutsåld

"Reklammannen Alf Mork fick oss att bre Flora på brödet och dricka TT till. Han lärde oss att den fulaste av bilar var en skrytbil och att den skränigaste av alla tidningar bara var hälsosamt uppkäftig."

Så inleddes baksidestexten till Uppfinnaren när den kom ut första gången, 1981. Nu, mer än 20 år senare, med kunskap om allt som hänt inom reklamvärlden, kan läsaren konstatera att Alf Morks bok är minst lika roande, och oroande, idag.

Till alla i branschen: läs, njut, förfasas och lär!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alf Mork

  • Uppfinnaren ; Visionären ; Det är bara reklam

    Alf Mork

    Uppfinnaren, Visionären och Det är bara reklam är författade av en av Sveriges största reklammän någonsin och en bibel för alla som intresserar sig för svensk reklamhistoria.  På 1960-talet reste den unge AD:n Alf Mork och reklamgurun Leon No...

Övrig information

"Reklammannen Alf Mork lärde oss att bre Flora på brödet och dricka TT till. Han lärde oss att den fulaste av bilar var en skrytbil och den skränigaste av alla bilar bara var hälsosamt uppkäftig.... Han gör sådant man inte gör och är därför helt osannolik i Sverige. Från sin plats i glashuset kastar han tonvis med sten. Uppfinnaren är en bok om reklamens fantastiska värld, sådan den är så nära att vara. Och ändå inte är"

Så löd baksidestexten när Uppfinnaren kom ut första gången, 1981. Mer än 20 år senare, med kunskap om allt som hänt inom reklambranschen, kan läsaren konstatera att satiren är mist lika roande, och oroande, idag. Läs, njut, förfasas och lär!