Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Pettson och Findus
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2014-03-03
Upplaga
1
Förlag
Opal
Illustratör/Fotograf
Sven Nordqvist
Dimensioner
170 x 170 x 13 mm
Vikt
170 g
SAB
Hcf
ISBN
9789172996564
Känner du Pettson och Findus? (kartonnage)

Känner du Pettson och Findus?

(46 röster)  |  Läs 7 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2014-03-03
79 99 Du sparar 20%
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Känner du Pettson och Findus? Kan levereras innan julafton
En dag hittar Findus på en ny lek. "Jag har gömt en sak i ett hus där det kacklas", säger han till Pettson. Pettson går in i hönshuset och hittar en skål. Så fortsätter de med fler saker som har gömts och ska hittas, och till slut kommer det fram: Pettson ska grädda pannkakor förstås! En kartongbok för de minsta om Pettson och Findus.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Känner du Pettson och Findus?
 2. +
 3. Pettson och Findus bygger en bil

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pettson och Findus bygger en bil av Sven Nordqvist (kartonnage).

Köp båda 2 för 198 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Känner du Pettson och Findus?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Enkel Pettson & Findus bok för de allra minsta
  Morpheus, 22 mars 2021

  Känner Du Pettson & Findus är en bok för de allra minsta, i kartonnage format för att tåla stryk och kunna hållas av mindre händer.
  Smart nog är den också mycket enklare än de större Pettson & Findus böckerna, med mindre text och simplare handling, som helt enkelt går ut på att Findus har gömt en del saker som han vill att Pettson ska hitta. Vilket har den roliga bonusen att barnen också kan vara med och leta på bilden efter var Findus har gömt sakerna.
  Samtidigt är den också, passa... Läs hela recensionen

 2. 6 månader
  Melanie Svartz, 22 december 2018

  Så nöjd! Läser den här boken för min lilla pojke på 6 månader. Kartonage gör att han kan känna på sidorna utan att jag behöver oroa mig för att de ska gå sönder. Mysig berättelse om gubben Pettson och katten Findus!

 3. Nja
  pseudonym, 10 december 2018

  Pettson är alltid bra men, innehållet i boken matchar inte åldersmässigt att varje blad är i kartong. Jag trodde att boken hade vanliga pappersblad.

 4. Bra berättelse
  Lindsan, 20 januari 2015

  Det är en bra berättelse om Pettson och Findus för de mindre barnen. Däremot undrar jag över formatet. En bok med kartongsidor signalerar bok till 1-åring men då är det nästan lite mycket text. Om boken istället är till en 2-3 åring känns de tjocka sidorna lite överflödiga. Och en 3-åring kan säkert hänga med i originalversionen.

 5. fin och finurlig bok
  mamma Halvarsson, 22 december 2014

  Jätttefina teckningar med roliga detaljer - man upptäcker fler varje gång man läser boken. Jag tycker boken passar för barn från ca 2 år.

 6. Bra för småknoddar!
  Ulrika Hagström, 14 augusti 2014

  Bra bok för de lite mindre barnen(min son är 14 månader) och han gillar att kika på bilderna medans jag läser. Bra bok att bläddra i för små händer också då det är kartonnage. Pettson och Findus funkar alltid!

 7. Perfekt vällingbok
  Therese , 15 maj 2014

  Lagom lång för att tvååringen ska hinna dricka sin kvällsvälling. Som vanligt fina bilder med mycket små detaljer. Bra format och praktiskt med kartonnage.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Sven Nordqvist