Huset vid havet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2015-04-13
Upplaga
1
Förlag
Opal
Översättare
Ylva Kempe
Originaltitel
Huset ved havet
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
215 x 145 x 30 mm
Vikt
560 g
SAB
uHce
ISBN
9789172996762
Huset vid havet (inbunden)

Huset vid havet

Inbunden Svenska, 2015-04-13

Slutsåld

Nicolais pappa har fått nys om en fantastisk affär. Han har blivit erbjuden att köpa ett hus med strandtomt i Nordnorge för ett osannolikt bra pris. Han och Nicolai åker tillsammans upp för att titta på det, och Nicolai gillar vad han ser. Han bestämmer sig för att åka upp till huset på sommarlovet tillsammans med Bea, tjejen han precis blivit ihop med, och som han hoppas få en chans att lära känna ännu bättre. Så långt från annan bebyggelse, och flera timmar från kompisar och föräldrar finns det inget som kan störa.
Men det blir inte riktigt som de tänkt sig. När de på kommer upp till huset får de reda på att husets förra ägare, en äldre dam, har dött under mystiska förhållanden. Bea och Nicolai blir nyfikna och bestämmer sig för att börja luska i historien. Det framkommer också att tragiska och ouppklarade händelser från åttiotalet fortfarande påverkar det lilla samhället där huset ligger. Vad var det egentligen som hände då? Och har den gamla damen dött en naturlig död, eller ligger det mer bakom? Bea och Nicolai börjar mer och mer inse att huset vid havet kanske inte är den perfekta platsen för romantik trots allt

Hans Olav Lahlum är en populär deckarförfattare i Norge. Huset vid havet är den första boken han skrivit som riktar sig till ungdomar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Huset vid havet