Monster i knipa (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Stora monster och lilla monster (del 9)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2018-01-08
Upplaga
1
Förlag
Opal
Medarbetare
Jónsdóttir, Áslaug (form)
Dimensioner
297 x 156 x 7 mm
Vikt
288 g
SAB
Hcf
ISBN
9789172999466
Monster i knipa (inbunden)

Monster i knipa

Inbunden Svenska, 2018-01-08
119
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Stora monster längtar efter att träffa sin bästa vän lilla monster. Han ser framför sig att de, precis som vanligt, ska hitta på en massa roliga saker tillsammans när de ses. Men när Stora monster kommer hem till lilla monster är Luddmonster där och ingenting blir som han tänkt sig. Hur länge ska Luddmonster stanna egentligen?, morrar Stora Monster. Då berättar lilla monster, med en suck, att Luddmonster sagt att hon aldrig mer kan gå hem. Stora monster blir först jättearg! Men ganska snart börjar de två vännerna fundera över varför Luddmonster är så trött och sorgsen. Vad är det som gör att Luddmonster inte kan gå hem? Vad kan ha hänt henne?

Monster i knipa är ett samarbete mellan Sverige, Island och Färöarna. Skrímsli i vanda (isländska titeln av Monster i knipa) vann som första bilderbok någonsin det isländska barn- och ungdomslitteraturpriset! Priset motsvarar det svenska Augustpriset. Motiveringen lyder: Monster i knipa är en vacker och färgstark bok som behandlar ämnen som berör oss alla på djupet. En mångbottnad berättelse för alla åldrar och ett imponerande tillskott till de tidigare Monsterböckerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Monster i knipa
  2. +
  3. Monster i mörkret

De som köpt den här boken har ofta också köpt Monster i mörkret av Kalle Güettler, Rakel Helmsdal, Áslaug Jónsdóttir (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna