Zombiepanik (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Vampyrvarning (del 3)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
79
Utgivningsdatum
2018-09-20
Upplaga
1
Förlag
Opal
Illustratör/Fotograf
Christel Rönns
Dimensioner
220 x 155 x 10 mm
Vikt
241 g
SAB
Hcf
ISBN
9789172999589
Zombiepanik (inbunden)

Zombiepanik

Inbunden Svenska, 2018-09-20
110
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ni ser ju ut som zombier! säger mormor och bestämmer sig för att stanna kvar hos Titti och hennes föräldrar några dagar extra. Tittis lillasyster Ylva sover inte på nätterna och mamma och pappa är alldeles bleka av trötthet. Vad är en zombie? undrar Titti. Mormor förklarar, men säger samtidigt att de inte finns på riktigt

Men Titti har svårt att släppa tanken på zombierna, de levande döda som smyger upp ur sina gravar på nätterna. När hon och hennes kompisar möter en ovanligt blek och rödögd kille med mystiskt släpig röst, inne på djuraffärens dunkla spindel- och reptilavdelning ja, då blir de mycket misstänksamma. Vem är den där Spindelmannen, egentligen? Hur kommer det sig att han verkar vara helt okänslig för smärta? Och varför är han så intresserad av spindlar och ödlor? Titti och hennes kompisar bestämmer sig för att spionera på honom och ta reda på sanningen.

En fartfylld och lite ryslig berättelse för barn som just har börjat läsa själva eller som gillar att någon läser för dem. Med Christel Rönns omtyckta illustrationer! I samma serie ingår även Vampyrvarning (2014) och Stoppa Svarta Madame (2016).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Zombiepanik
  2. +
  3. Stoppa Svarta madam

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stoppa Svarta madam av Anna Holmström Degerman (inbunden).

Köp båda 2 för 212 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Holmström Degerman