Underdog (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (251.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Torbjörn Flygt
Utgivningsdatum
2010-10-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789173133067
Underdog (ljudbok)

Underdog (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2010-10-21
119
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Underdog är en varm och humoristisk generationsroman för alla som vuxit upp med flourtanter och mindervärdeskomplex. Vi får följa familjen Kraft från sjuttiotalets början, då Ralf Edström var allas idol, till åttitalets mitt, då idolen plötsligt hette Börsen och fotbollsskorna byttes mot loafers med peng. Men det är också en skildring av den enorma samhällsomdaningen som pågått sedan dess.

Bodil Kraft är en av otaliga mödrar som är kittet i familjen, en ensamstående fabriksarbeterska i Malmö som mot alla odds och med en stor portion energi lyckas rädda sig ur arbetslöshet och till och med göra en viss karriär. Det är sonen Johan som berättar om henne och om sig själv som pojke, om sin superbegåvade och mobbade syster Monika, om musiken, kläderna och hela det myller av människor som omger familjen Kraft - grannar, släktingar, vänner. blivande MC-ligister och proggiga lärarkandidater.

Torbjörn Flygt är född 1964 och bor i Malmö. Han har tidigare givit ut romarnerna Längsta ögonblicket (-95) och Män vid kusten (-97).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Underdog