Carambole (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (204.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Van Veeteren-serien (del 7)
Inläsare
Håkan Nesser
Utgivningsdatum
2010-10-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789173133197
Carambole (ljudbok)

Carambole Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2010-10-21

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Han vaknade och kände först en oerhörd lättnad. Det varade i tre sekunder, sedan förstod han att det inte varit en ond dröm. Att det var verklighet. Det hällande regnet, det plötsliga lätta rycket i ratten, det slippriga diket; allt var verklighet. Pojkens tyngd i hans famn och blodet som droppade ner i kapuschongen.

En berusad bilist kör ihjäl en ung pojke. I skydd av regnet och mörkret smiter han från platsen. Men genom olyckan kastas hans liv in i helt nya banor. Han drivs in i ett alltmer uppskruvat och infernaliskt dilemma som han måste lösa med alla till buds stående medel. Kommissarie Reinhart och polisen i Maardam, och inte minst den nyblivne antikvariatbokhandlaren Van Veeteren, konfronteras snart med ett fall där händelserna verkar lika förutbestämda som oförutsägbara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Carambole. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bäste Nesser
    -, 12 november 2022

    Superbra! Spännande och välskriven! Nesser är skicklig och noggrann med språket!

  2. Bättre än förra gången!
    -, 31 oktober 2022

    Läste boken för många år sedan och den här gången lyssnade jag på den, med Nesser själv som uppläsare av sin bok. Han är en fantastisk uppläsare och har som vanligt lyckats skriva en fantastiskt bra och spännande bok, som man inte kan sluta lyssna på förrän man kommit till slutet! Kan inte annat än att rekommendera er andra att lyssna, alltså även om ni har läst boken tidigare, kanske för något år sedan eller så!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Håkan Nesser