De nakna kvinnornas ö (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (192.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna-Maria Käll
Utgivningsdatum
2010-10-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789173133937
De nakna kvinnornas ö (ljudbok)

De nakna kvinnornas ö (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2010-10-21

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
De gav efter för en häftig passion. Följden blev ett ödesdrama värre än de någonsin kunnat föreställa sig. En ny psykologisk thriller i bästa Frimanssonklass.

Inger Frimansson återvänder här till den för henne typiska stilen och atmosfären. På de första femtio sidorna har redan ödesdramats konturer ritats och det första mordet - egentligen ett dråp i hastigt mod - begåtts. Handlingen äger rum på den svenska landsbygden där jordbruk läggs ned och hästgårdar uppstår i deras ställe. Lantbrukarsonen Tobias är författare, bosatt i Södertälje.

Han återvänder nu till pappa Carl-Sigvards gård för att bistå den krasslige fadern med att ta in djuren efter sommarbetet. Mellan sonen och faderns betydligt yngre sambo Sabina uppstår en häftig passion. Den slutar med lönnlig älskog, och med att ett vittne röjs ur vägen; följden höljs i kval, skuld och elände...

Inger Frimansson, författare och journalist, fick sitt stora publikgenombrott med God natt min älskade 1998, som belönades med Svenska Deckarakademins pris. Hennes psykologiska thrillers anses vara i klass med de bästa anglosaxiska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Inger Frimansson