I morgon du (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (309.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Helena Colliander och Stellan Sager (del 1)
Inläsare
Michael Nyqvist
Utgivningsdatum
2010-10-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789173134750
I morgon du (ljudbok)

I morgon du Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2010-10-21

Styckköp

121

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En av stammisarna vid Klara kyrkas soppkök är uppskrämd och orolig. Hans bäste polare verkar ha försvunnit, och han har hört rykten om att flera av Stockholms utslagna saknas. Lennart Karlberg, präst i Klara, tar hans oro på allvar och gör polisanmälan, som dock får låg prioritet i sommarstiltjen. Men tecknen på att allt fler av stadens lodisar verkligen försvunnit under sommaren blir allt tydligare, och när man slutligen finner liket efter en gubbe som närmast verkar ha avrättats sprider sig paniken bland allmänhet och polis. Härjar en seriemördare som tagit sig rätten att städa upp i slummen?

Polisens gärningsmannaprofilgrupp under ledning av kommissarie Helena Colliander och med informell hjälp av psykiatern Stellan Sager försöker förgäves ringa in den okände gärningsmannen. Det finns dock ett tyst vittne som smugit runt i Stockholmsnatten, men ska han våga berätta för polisen vad han sett?

Lars Weiss, född 1946, debuterade 1982 med thrillern Notisen. 2000 kom Iskarlen och Trasdockan och året efter Järnmannen och pansarbilen, två romaner om svenska utvandrare i 20-talets Chicago.

I morgon du är den första kriminalromanen i en tänkt serie med polisens gärningsmannaprofilgrupp i centrum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Weiss