Landet bortom länderna i öster (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2003-09-01
Upplaga
1
Förlag
KM-Förlaget & Bornelings
Illustratör/Fotograf
Katarina Eriksson
Illustrationer
ill.
Dimensioner
211 x 140 x 20 mm
Vikt
400 g
SAB
Hc,u
ISBN
9789173170215
Landet bortom länderna i öster (kartonnage)

Landet bortom länderna i öster

Kartonnage Svenska, 2003-09-01
29
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Detta är historien om Maharistanos, landet bortom länderna i öster. Längre än någon kan minnas har kung Ermand regerat där med fast och vänlig hand. Den onde Drano har dock svurit att förgöra kung Ermand och överta makten i landet.
Den unga Misseja ger sig ut på en lång vandring tillsammans med främlingen Sanifar. Med sig har de det enda som kan sätta stopp för Drano; Aoin, Sanningens Dolk. Under färden möter de många av de goda, men även onda, som befolkar landet Maharistanos; vänliga troger, strävsamma bönder, hotfulla vargar och fasansfulla mullflygare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Eriksson

  • Digitala möjligheter : i en lärmiljö för alla

    Katarina Eriksson, Eva Rännar

    I den här boken får du som lärare tips och idéer om hur du med enkla medel och små förändringar kan skapa en tillgänglig lärmiljö via digitala verktyg i klassrummet. Med hjälp av appar, program och webbtjänster kan du möta elevernas behov i underv...

Övrig information

Detta är historien om landet Maharista- nos.Den unga Misseja ger sig ut på en lång vandring tillsammans med främlingen Sanifar.Under färden möter de många av de goda, men även onda, som befolkar landet Maharistanos; vänliga troger, strävsamma bönder, hotfulla vargar och fasansfulla mullflygare.