Wonderland creek (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
346
Utgivningsdatum
2012-10-24
Förlag
Bornelings Förlag
Originaltitel
Wonderland Creeek
Dimensioner
210 x 140 x 25 mm
Vikt
429 g
SAB
Hce,823.08508092
ISBN
9789173171588
Wonderland creek (häftad)

Wonderland creek

(1 röst)
Häftad Svenska, 2012-10-24
159
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Alice Grace Ripley lever i en fantasivärld, ständigt försjunken i en bok. Men det lyckliga-i-alla-mina-dagar-liv hon stakat ut för sig själv rasar plötsligt samman när hennes pojkvän gör slut och anklagar henne för att inte leva i verkligheten. När Alice dessutom förlorar sitt älskade arbete på biblioteket flyr hon upp till bergen för att leverera böcker till kolgruveorten Acorn en stad utan vare sig elektricitet eller rinnande vatten inomhus. Där blir hon mot sin vilja en av bibliotekarierna som får rida på hästar genom vildmark och branta bergspass för att låna ut böcker.

När Alice tvingas stanna i Acorn längre än hon tänkt sig, upptäcker hon att det verkliga livets äventyr och mysterier inte minst romanserna kanske är bättre än hon i sin banala fantasi kunnat föreställa sig.

Om författaren:
LYNN AUSTIN är sjufaldig vinnare av Christy Award för bästa kristna roman, och hennes gripande och spännande böcker har sin trogna och växande läsekrets. Hennes roman Fruktträdgårdens hemligheter har filmatiserats av Hallmark Channel och vid sidan av sitt författarskap är Lynn en uppskattad talare på konferenser och i församlingssammanhang. Lynn och hennes make har tre vuxna barn och bor i utkanten av Chicago.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Wonderland creek