Dela din tro med andra : en introduktion i personlig evangelisation (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
134
Utgivningsdatum
2020-09-01
Förlag
Bornelings Förlag
Dimensioner
217 x 148 x 15 mm
Vikt
350 g
SAB
Cgc
ISBN
9789173172813
Dela din tro med andra : en introduktion i personlig evangelisation (inbunden)

Dela din tro med andra : en introduktion i personlig evangelisation

Inbunden Svenska, 2020-09-01
181
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Vi är alla barn av vår tid och varje tid är sen egen. Men var kan den här tidens barn höra att de också får vara ett Guds barn? Svaret på den frågan har alltid varit den evangeliserande församlingen."

Med denna bok vill Joel Jarbo bjuda med dig att söka svar på frågan: Hur kan vi vinna människor för Jesus? Bokens syfte är att ge dig vägledning och undervisning i personlig evangelisation. Boken är inte en presentation av någon specifik kyrkoform utan en vägledning i hur vi kan dela vår tro med andra. På ett enkelt och läsbart sätt försöker han bemöta det stora behov som finns idag kring detta viktiga ämne.

Joels bön är att allt fler kristna ska upptäcka evangelisationens gåva, dess möjlighet och kallelse för var och en . Alla kristna är nämligen kallade till Jesus efterföljd och inbjudna att vittna om Guds storhet.

Till varje kapitel finns samtalsfrågor. Boken kan användas för självstudier eller som ett studiematerial i en cellgrupp/bönegrupp. I slutet av boken finns även sex praktiska övningar som kan användas under tiden som boken läses eller efter avslutad läsning.

Joel Jarbo (född 1981) är präst i Svenska kyrkan och arbetar i Kulla pastorat. Joel har erfarenhet av församlingsplantering och har arbetat flera år som skolpräst. 2018 tilldelades han S:t Ansgar och S:t Eriks stipendium för sin uppsats om evangelisationsbegreppet i Svenska kyrkan. Han bor i Kvidinge med sin fru och deras tre barn.

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dela din tro med andra : en introduktion i personlig evangelisation
  2. +
  3. Stiftskyrkan kraftsamlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stiftskyrkan kraftsamlar av Fredrik Santell (häftad).

Köp båda 2 för 360 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joel Jarbo