Förintelseindustrin (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
163
Utgivningsdatum
2001-01-01
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Originalspråk
Engelska
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
330 g
SAB
Koafh-qa.55,Koafh-a.54
ISBN
9789173248204
Förintelseindustrin (inbunden)

Förintelseindustrin

exploateringen av nazismens offer

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2001-01-01

Slutsåld

Förf. menar att judarnas lidande blev världspolitiskt användbart efter sexdagarskriget 1967. Han säger sig ej gå förintelseförnekarnas ärende utan menar att det är förintelse- industrins vårdslöshet med sanningen som gör just detta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förintelseindustrin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekomenderas!
    David S, 27 oktober 2005

    Mycket intressant läsning som är väldigt aktuell i våra dagar. Författaren har fått utstå mycket förtal och fördömanden från en del judiska organisationer, för sitt mod att berätta sanningen. Han berättar om hur förintelsen och begreppet antisemitism har missbrukats för att främja politiska och ekonomiska syftet för staten Israel och en klick människor med maktpositioner. Detta har skett på bekostnad av både sanningen och de överlevande från koncentrationslägren. Rekommenderas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Norman G Finkelstein

Övrig information

Minnet av nazisternas utrotning av judarna har förvandlats till industri och utnyttjas för maktpolitiska syften, hävdar Finkelstein i denna kontroversiella bok.