Livet Är En Fest (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
536
Utgivningsdatum
2001-01-01
Upplaga
1
Förlag
Ordfront förlag AB
Medarbetare
Alexanderson, Per
Dimensioner
175 x 110 x 25 mm
Vikt
280 g
SAB
Ijxn-c
ISBN
9789173248341
Livet Är En Fest (pocket)

Livet Är En Fest

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2001-01-01
39
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Livet är en fest ger dig hela Sveriges pop- och rockhistoria, samlad för första gången. I exklusiva intervjuer varvade med arkivmaterial berättar Sveriges främsta artister med egna ord om hur allt började, om framgångar, motgångar och influenser.

Hur bemöttes ABBA när de vann Eurovisionsschlagerfestivalen 1974? När började Ulf Lundell skriva låtar? Varför började Petter rappa?

Livet är en fest är en av Sveriges Radios populäraste och mest uppskattade programserier någonsin. Stefan Wermelin och redaktionen har tilldelats en grammis för sitt arbete med serien, och serien har dessutom fått Radioakademins pris för bästa radiounderhållning. Och nu finns Livet är en fest som bok!

Möt mods och hiphoppare, proggare och punkare i en underhållande exposé över Sveriges musikliv från rockens födelse fram till idag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livet Är En Fest. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En fest att läsa!
    alo99, 27 juni 2007

    Kul idé med att skriva ner ett radioprogram... Boken är informativ och intressant.... kan dock kännas lite kort eller ytlig.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Livet Är En Fest

Övrig information

Livet är en fest är en av Sveriges Radios populäraste och mest uppskattade programserier någonsin. Nyligen tilldelades Stefan Wermelin och redaktionen en Grammis för sitt arbete med serien, och de har dessutom fått Radioakademins pris för bästa radiounderhållning. Nu kommer Livet är en fest som bok!