Kyrkornas hemligheter : Stockholm (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2017-03-28
Förlag
Medströms Bokförlag
Medarbetare
Gillgren, Peter (förf.) / Hammar, K. G. (förf.) / Isaksson, Rickard (förf.) / Johansson, Bengt O.H. (förf.) / Karlsmo, Emelie (förf.) / Kåring, Göran (förf.) / Lamberg, Marko (förf.) / Lindblad, Jakob (förf.) / Lindhagen, Suzanne (förf.) / Sjöström, Ingrid (förf.) / Svanberg, Jan (förf.) / Arboreliu
Dimensioner
247 x 210 x 35 mm
Vikt
1519 g
SAB
Icdc
ISBN
9789173291323
Kyrkornas hemligheter : Stockholm (inbunden)

Kyrkornas hemligheter : Stockholm

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-03-28
375
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ett nytt sätt att berätta om några av Stockholms mest märkvärdiga kulturskatter: stadens kyrkor. Med hisnande grafik och 600 bilder guidar boken till historien, till spåren av stockholmarnas liv under sekler, till de dolda tecknen och hemligheterna. Vad är det speciella med just den här kyrkan?

Kyrkorna är stadens äldsta byggnader, de äldsta är till och med äldre än staden. De har använts i 800 år och de är öppna för alla.

Boken vänder sig till stockholmare, både nya och gamla, som är intresserade av att upptäcka sin stad och dess historia. Även för mera långväga gäster är boken avsedd att vara en välkomnande guide.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kyrkornas hemligheter : Stockholm
  2. +
  3. Onda nätters drömmar : november 1942 och andra världskrigets vändpunkt i 360 korta kapitel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Onda nätters drömmar : november 1942 och andra ... av Peter Englund (inbunden).

Köp båda 2 för 614 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kyrkornas hemligheter : Stockholm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Perfekt för att upptäcka våra fantastiska kyrkor
    Emma Carlsson, 17 april 2017

    Jag såg för ett år sedan att denna bok skulle komma ut. Har väntat på den ända sedan dess. Jag gillar kyrkobyggnader och lugnet i kyrkorummet. Nu har jag en lång lärorik upptäcksfärd framför mig. Bra upplägg, bra innehåll, lagom mängd och bra urval av fakta kring varje kyrka. Första stopp blev Sofia kyrka och även en påskhögmössa. Ser med nya ögon det som finns i rummet. Tack för denna bok.

Visa alla 1 recensioner