Sanningens många nyanser : en bok om mångfaldsjournalistik (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2007-10-01
Upplaga
1
Förlag
Carlsson
Dimensioner
215 x 136 x 20 mm
Vikt
360 g
SAB
Bt,Bs
ISBN
9789173311151
Sanningens många nyanser : en bok om mångfaldsjournalistik (inbunden)

Sanningens många nyanser : en bok om mångfaldsjournalistik

Inbunden,  Svenska, 2007-10-01
167
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sanningens många nyanser : en bok om mångfaldsjournalistik Kan levereras innan julafton
Boken beskriver hur framgångsrik mångfaldsjournalistik kan se ut och exemplifierar med medier och mediepersonligheter i Storbritannien, Tyskland, Holland och Kanada. Det är en bok för personer verksamma inom medierna, men framför allt kanske för alla som arbetar för en rättvis integration och ett harmoniskt samhälle.

Boken består av fyra huvudkapitel om medier och mediepersonligheter i de ovan nämnda länderna. Under varje huvudrubrik återfinns också intervjuer, faktasammanställningar och tips. Därtill ingår ett kapitel om Muhammed-karikatyrerna i Jyllands Posten och ett kapitel om hur medierna tacklar högerextrema partier. Boken avslutas med ett stycke som är mer resonerande till sin karaktär.

Ur Innehållet:

Upplopp i brittiska städer, Förvrängde bilden av muslimer, Intervju med Nick Carter, chefredaktör på Leicester Mercury, Die Zeit, Intervju med regissören Silke Pollmeier, Radio Multikulti, Efter murens fall, Berlin, Journalistisk träning för kvinnor, Nödvändigt med blandad personal? Pim Fortyns politiska agenda, Hur få dem att lyssna? Kortare avstånd till lyssnarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sanningens många nyanser : en bok om mångfaldsjournalistik
 2. +
 3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 386 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Enköpings sextiotal

  Stig Hammarstedt, Bosse Johansson, Per-Arne Björklund, Lars Fahlén, Lasse Sandström

  En resa i bild genom Enköpings sextiotal. Enköpings-Postens fotografer bjuder på sina bästa bilder. En nostalgisk tripp där tidsmarkörerna svämmar över. Gästförfattarna berättar inom sina specialområden om det mytomspunna decenniet. Om sporten, om...

 • Det osannolika stolmakeriet i Nävlinge : en fotobok

  Lasse Sandström, Calle Warfvinge

  Ibland möter man någon vars livsverk är genialiskt - men nästan helt okänt för allmänheten. En sådan person är finsnickare Calle Warfvinge i Ekholma i Skåne. Han gör enastående vackra stolar, bord, byråer och trappor av lövträd som växer i skogarn...