Bild och budskap : ett triangeldrama om bildkommunikation (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
201
Utgivningsdatum
2011-08-22
Upplaga
3
Förlag
Carlsson
Dimensioner
260 x 189 x 19 mm
Vikt
680 g
SAB
Qbmm,659.11
ISBN
9789173314329
Bild och budskap : ett triangeldrama om bildkommunikation (häftad)

Bild och budskap : ett triangeldrama om bildkommunikation

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2011-08-22
369
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
 • Köp nu, betala sen med
Tidigare upplaga vald till Årets fackbok, nu i ny, helt omarbetad och modern upplaga. Även denna handlar om bildkommunikation, hur man i praktik och utbildning lär sig att i ett visst sammanhang nå fram med ett budskap. Här är det kommunikationen mer är tekniken som får stå i centrum, även om den modernaste tekniken är inarbetad i det hela. Alla upptänkliga aspekter av bilders budskap lyfts fram nyttiga och berikande för både beställare och leverantörer.

Bo Bergström har med sina bästsäljande böcker Effektiv visuell kommunikation, Bild & budskap och Samspel text bild skapat sig en stark ställning som föreläsare på universitet och högskolor. Hans böcker har fått priser och Effektiv visuell kommunikation är utgiven i ett tiotal länder. Bergström sitter i Bild- och ordakademin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bild och budskap : ett triangeldrama om bildkommunikation
 2. +
 3. Samspel text bild : för text- och bildmänniskor, som vill förstärka sina budskap inom information, nyhetsförmedling och reklam

De som köpt den här boken har ofta också köpt Samspel text bild : för text- och bildmänniskor... av Bo Bergström (inbunden).

Köp båda 2 för 668 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bild och budskap : ett triangeldrama om bildkommunikation. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. EVK
  Eva, 5 februari 2015

  Bo Bergström har ju skrivit flera liknande böcker både innehålls- och layoutmässigt. Jag rekommenderar istället Effektiv visuell kommunikation framför den här.

 2. En saftig bok om bildkommunikation som alla bör ha...
  Ida Lövaas, 30 september 2013

  En saftig bok om bildkommunikation som alla bör ha hemma eller i sitt kontor för bästa resultat. Bildarbetare i alla aspekter ska köpa den. Jag är helt klart nöjd med boken.

Visa alla 2 recensioner